Tekil Mesaj gösterimi
  #24 (permalink)  
Alt 26-09-2008, 15:30
Enfeksiyon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Enfeksiyon Enfeksiyon isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Hakkaten Arıza

Alıntı:
Erdoğan´isimli arızadan alıntı Mesajı göster
Önce bahsedeceğim mevzu da ayrı bir başlık açmayı düşündüm. Sonra farklı algılanır diye vaz geçtim. Foruma ulaşımın mahkeme kararı ile engellenmesini tasvip etmediğimi, fikirlerine katılmadığımız insanları susturmanın kin ve nefretleri artıracağını daha evvel belirtmiş idim. Benim bu husus da takip ettiğim yol, mümkün olduğu ölçü de fikirleri seviyeli biçimde paylaşabilmektir. Ayrıca her insanın aynı şeyi düşünme mecburiyeti de yoktur. Mühim olan, farklılıkları düşmanlık haline getirmemek, farklı düşüncelerden yeni ufuklara yelken açabilmektir.

Benim gibi müslüman kimliğine sahip olan sayın Adnan OKTAR'ın, kendisine karşı kullanılan hakaretâmiz ifadelere tepki vermesi doğal, ancak bu tepkinin muhatabını susturmak şeklinde tezâhür etmesi yanlıştır. Bir müslümanın erişimi engellemeye çalıştığı bir site de, başka bir müslümanın rahatça yazabilmesi beni huzursuz etmekte, utandırmaktadır.

Bu sebeple, mahkeme sonuçlanıncaya veya sayın OKTAR bu eyleminden vazgeçinceye kadar, düşüncelerimi paylaşmaktan mutlu olduğum bu forum da yazmayacağım. Forumu yine arada bir ziyaret edip yazılanları okuyacak, istifâde etmeye devam edeceğim. Bunu "Durumdan vazife çıkarma" olarak algılayanlar olabilir. En sevmediğim husus samimiyetsizliktir. Bu davranışım ne ilgi toplamaya, ne de"Aferin" almaya mâtuftur.

Tamamen içimden geldiği biçimiyle yazdım. Sayın duarden ve non serviam'a, yazdıklarımı okuma lütfunda bulunan üyelere saygılar sunuyorum.

Hoşçakalınız.
Bence yanlış yapıyorsun... Unutma ki bizler hangi fikir de olursak olalım sonuçta bireyleriz, hepimizin kendi ideolojimize bile bakışı başka... Adnan Oktarın yaptığı şey din adına veya müslümanlar adına yapılmış bir şey değil, tamamen kendi kişisel ihtirasları adına atılmış bir adım...O yüzden senin susman kendini onun safında değerlendirmek olarak algılanabilir... Burada olman bizler için diğer arkadaşlardan daha önemli, çünkü özgür düşünceye vurulan kelepçenin sadece ateistlerin, anarşistlerin sorunu olmadığının kanıtısın...Bence burada olmalı ve hiç bir şey olmamış gibi devam etmelisin yazmaya... Sana aferin demiyorum, ama burada olmandan gayet memnunum...