Tekil Mesaj gösterimi
  #12 (permalink)  
Alt 20-09-2008, 18:59
göte giren şemsiye - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
göte giren şemsiye göte giren şemsiye isimli Üye şimdilik offline konumundadır
lodosum tuttu poyrazim soguk

Alıntı:
coskunb´isimli arızadan alıntı Mesajı göster
peki sen karşıt fikirleri neyle suçluyorsun yalnızca faşistlikle değilmi, kim olduğu ne olduğu, düşüncesi, inancı farketmez herhangi bir konuda zıt ise faşisttir.hatta bana bile faşist damgasını yapıştırmışsındır bile.faşistlere görede mustafa kemal bir komünist, hemde rusyayla işbirliği yapmış bu topraklara sonradan ithal edilmiş kızıl bir komünist, çok komik değilmi ama onların bu yalanlara inancı senin mustafa kemalin faşist olduğuna inancın kadar sağlam temellere oturtulmuş.

objektif olup hiç düşündünmü senin bir faşistten ne farkın olduğunu? onlarda kendi fikirleriyle uyuşmayan herkesi yoketme sevdalısı, sizlerde. ama mustafa kemal öylesine hümanistmişki, bugün onun kurduğu cumhuriyet Türkiyesinde ona hakaretler edip aşağılayabiliyorsun ve bunu özgürlük olarak adlandırabiliyorsun..

bu ülkeyi mustafa kemal kurtarmamış halk kurtarmış. maraş, antep falan filan işte, Atatürk düşmanlarının hangi kulvarda olursa olsun savundukları yegane tez. peki bu halkı kim örgütledi, kim komuta etti o bilinçsiz kalabalıkları, uluslararası arenada kim savundu davasını, içerden ve dışardan yapılan silah-lojistik desteği kimler organize etti. o kadar basit birşeymi, hadi bugün gavurlara haddini bildirelim diyen halk kazma kürekle dünya devlerini altetti, öylemii?. ne mübarek atalarımız varmış değilmi..komutansız ordunun ne demek olduğunu bilecek yaştasındır sanırım.dahi bir komutan ile normal zekaya sahip bir komutan savaşının neticeside malumundur zannedersem.

kaypakkayanın 3-5 satırlık palavrasıyla, bir ülke kurucusunun, bir halk önderinin(senin önderin olmayabilir ama Türk halkının önderidir) tezlerini- fikirlerini burada karşılaştırıp tartışacak değilim.
önyargılarından kurtulman için önce mustafa kemali okuman gerekli.
karşıt fikirleri suçlamıyorum yaptıkları faşistlikleri suçluyorum. ibrahim neden öldürüldü biliyor musun? ya nasıl öldürüldüğünü? askerin işkencesiyle bedeni parça parça edilerek. sonra intihar dendi. bağımsız bir milletvekili soru önergesi verdi bu intihar değil cinayettir dedi önerge reddedilerek üzeri kapatıldı. savunduğun zihniyet buysa faşistsindir. adamın fikirlerine ve şurada yazdıklarıma karşı bir argüman sunamayıp saçmadır öyle değildir şeklinde düşünülmeden kabul ettirilmeye çalışılan cevaplar ise bağnazlıktır. yazdıklarına cevap veriyorum sen ise kaçıyor ve söylediklerime cevap vermek yerine konuyu farklı mecralara çekmeye çalışıyorsun. kimin ne düşündüğüne değil ne yaptığına bakarım arkadaşım ben kemalizmi tartışıyorum sense bana atatürk yurdu kurtardı diyorsun.

Alıntı:
hiç düşündünmü senin bir faşistten ne farkın olduğunu? onlarda kendi fikirleriyle uyuşmayan herkesi yoketme sevdalısı, sizlerde. ama mustafa kemal öylesine hümanistmişki, bugün onun kurduğu cumhuriyet Türkiyesinde ona hakaretler edip aşağılayabiliyorsun ve bunu özgürlük olarak adlandırabiliyorsun..
bunu neye dayanarak söylüyorsun şimdi birilerini yok etmek istediğimi nereden çıkardın yada atatürk'e hakaret ettiğimi nereden uydurdun öğrenebilir miyim?
gavur kelimesinden hiç hoşlanmam. benim yazmadığım şekle getirip yorumlama istersen yazdıklarımı sadece cevap ver ve bunu yaparken bana kaçamak cevaplar vermeyi bırak istersen konu kemalizm ise kemalizmi tartışalım karşı argümanın varsa onu getir atatürk yurdu düşmanlardan kurtardı demeyi 3 yaşındaki çocuk biliyor farkın olsun.

Konu göte giren şemsiye tarafından (20-09-2008 Saat 19:02 ) değiştirilmiştir..