Tekil Mesaj gösterimi
  #55 (permalink)  
Alt 19-09-2008, 15:17
libertarian - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
libertarian libertarian isimli Üye şimdilik offline konumundadır
scarce

evlilik Türkiye'de erkek için muhteşem bişey olmalıdır aslında. neden istemezler erkekler anlamıyorum bazılarını. erkek egemenliği altında bir yığın cahil kadın boyun eğen insan müsvetteleri dururken bunların içinden birini seçip evlensinler işte..bu iğrenç düzen bu lanet adaletsizlik de devam etsin daha ne..zaten çoğunlukla da öyle oluyor..ama bence hiçbir kadın eğer kendi elindeyse evlenmemeli Türkiye'de..ben yurtdışında filan yaşamıyorum hiç de orada bulunmadım. "Tükiye'de" şeklinde vurgulayarak yazmamın nedeni burada yaşayışım asıl. bu sitedeki erkeklerin bir kısmı gerçekten istisna şayet samimilerse bundan çok emin olamam tabi. ama bu ülkede evlenilmez ya daha fazla yorum yapmıcam..herşey açık ortada zaten..kim evlenmiş de aradan (en fazlala 4 yıl veriyorum hadi) 4 yıl geçip de deliler gibi mutluyum ölesiye aşığım çok adil, eşit, ve görüşlerimize saygı duyduğumuz, birbirimizi eleştirip yargılamadığımız çok mutlu bir evliliğimiz var diyebilir ya? derse de inanmam zaten yalan söyler..

HERE'S OUGHT TO HELL OF AN ANOTHER PLANET.. GEÇMİŞİME TÜKÜRÜP GELECEĞİMİ ÇİĞNEDİM,DÜNYAYI BİR OYUNCAĞA ÇEVİRDİM..