|
materyalizme dayalı düşünmek,davranmak gereklidir tabii ki..ama herşey sadece düşünce,mantık çerçevesinde olacak olsa duygularımız en başından beri var olamazdı. Tanrı'yı hiç hissetmeyen birine ne anlatırsa boş. nasıl ki aşk anlatılıyorsa ve aşkı hissetmeyen insan anlatılırken her ne denirse densin anlayamıyorsa hissetmediğinden dolayı..istediği kdr okumuş olsun kitaplardan aşkı,istediği kdr okumuş olsun kitaplardan Tanrı'yı ama tüm iliklerine kdr bir kez olsun hissetmeden anlayamaz ki..ve ben buna sadece büyük bir saygı duyarım ve kalkıp da zorla cennete sokmaya çalışmam tabiri caizse..(ki zaten cennet ya da cehennem yoktur kanımca) yani herşeyi mantıklı ve doğru düzgün mü yapıyoruz sanki de en önemli mevzulardan birinde bu derece mantık arıyoruz?inanmak koyun olmak deil artık inanmamak koyun olmak haline gelmiş..bayılıyo millet sıradışı olcam diye ona buna özenerek kendi kimliğinden taşmaya..kalpten inananlara da mantıken inanmayanlara da lafım yok..sadece aslında öyle olmayıp da her ortamda inanmıyorum ya da yok şeytana tapıyorum vs diyenlere lafım..ayrıca o satanizm sitesi de çok komik olmuş yiğit özgürden filan birkaç karikatür atın kombine edin reytingleriniz artar belki..tutuculardan,yobazlardan,herkesi kendi düşüncesine inandırmaya çalışıp diğerlerini sabit fikirli standart beyinler yapmaya çalışan ateist ya da satanistlerden aynı şeyi yapmaya çalışarak uğraşıp direnen dincilerden nefret ediyorum..bırakın herkes kendi aleminde yaşasın istediği gbi düşünsün sadece yorum yapın fikrinizi söyleyin gitsin neden fikirlerinizi birbirine entegre edip çoğalmaya çalışıyorsunuz?bu sürü olma çabası da ne?
HERE'S OUGHT TO HELL OF AN ANOTHER PLANET.. GEÇMİŞİME TÜKÜRÜP GELECEĞİMİ ÇİĞNEDİM,DÜNYAYI BİR OYUNCAĞA ÇEVİRDİM..
|