|
gelip geçici olduğunu kabul etmek kolay olmuyor onca edebi,sanat,müzik eserleri gelip geçici bişey için miydi diye düşünmeden de olmuyor. ama maalesef geçici bir durumdur. ama şarkılar, şiirler yazmaya da başka hangi geçici yaşanan durum değer ki aşktan başka..iliklerime kdr tüm ruhumla hissettim aşkı..ve isteğe bağlı bitirip bitirmemek aslında bunu net gördüm. insan kendini kandırabiliyor aşığım diye ve bu yalanına sonradan kendisi de inanabiliyor hem de tüm içtenliğiyle ve karşısındakini de şüphesiz inandırabiliyor. tabi bu durum biraz da rol kabiliyetine bağlı olarak değişkendir.bunu eksikliklerinden de yapan var kötü amaçlarla kandırmak babında yapan da var tabi..çok fazla kirletildi ve geçici olma durumunun yanında o süreç azaldı..aşk o kdr güzel ki yakışmıyor hiçbir yalan kendisine aslında emanet bir duruş sergiliyor tabi bunu görebilmek için de yakından tanımak lazım aşkı..aşık olmak ağlamaklı bir mutluluktur ve eni sonu biteceğini bile bile kendini kaptırmaya değer tek olağanüstülüktür.
HERE'S OUGHT TO HELL OF AN ANOTHER PLANET.. GEÇMİŞİME TÜKÜRÜP GELECEĞİMİ ÇİĞNEDİM,DÜNYAYI BİR OYUNCAĞA ÇEVİRDİM..
|