|
ölüm ölüm ölüm ne çok bahsediyoruz ölümden. Yaşamayı çok becerdik yaaa. Yaşamayı beceremeyen hiç kimse için meşru değildir ölüm. Forumda intiharla ilgilide başlıklar gördüm, ölümle ilgilide bence saçla. Bir gençlik heyecanı olabilir. Nedense gençleri heyecanlandırır ölüm. Yaşamsa korkutur. Ölmek kolaydır, yaşamak zordur. Çesediniz kokuştuğu için kimse kızmaz size, oysa kokuşmuş bir şekilde yaşıyorsan kendin bile tiksinirsin kendinden. Ölümü atın kafanızdan. Yaşama odaklanın. Her ölüm erken ölümdür. Düşün kalkın sürünün kalkın çökün kalkın kokuşun temizlenin ama hep kalkın. İdealini güttüğünüz insanlar (intiharla yaşamını sonlandırmış modern dervişler) Ayakta ölmüştür. Bunlardan hiç biri acizliğinden ölmemiştir. Yoksa isimleri ve söyledikleri bu kadar yankılanmazdı. Yazık bile demezdim ben mesela. Ayakta ölmek istiyorsanız yaşama odaklanın. İnsan gibi yaşama odaklanın. Sevginin hüküm sürdüğü bir yaşama odaklanın. Önce kurtulun sonra kurtarın. Ölüm geldiğinde onu ayakta karşılayın veya illde gideceksen ölüme o gelmeden sürünerek gitme koşarak git ve gülümseyerek. Üzerinde çok konuşulacak bir konu değil ölüm mesela benim son mesajım olacak ölüm hakkında. Yaşama sevinci arzusu içeren aşkı barındıran sevgiden geçen mesajlarda görüşmek dileğiyle...

"bazı aşklar bitmesi için yaşanır
bazı doğum günleri kötü geçer
bazı romeolar julietleri iplemez"
küçükiskender
|