Alıntı:
sea4ever´isimli arızadan alıntı
Bu ülkede kanı bozuklar olduğu kadar, asil kanlılarda bulunmakta. Bu asil kanlı vatan evlatları olduğu sürece toplumumuza yadsınmaya çalışılan bu pislik, iğrenç, berbat düşünceler yok edilecektir, kimsenin bundan bir şüphesi olmasın!
|
Bu konuya çok önceden bakmış, yazan geri zekalının o asil kanında ki alyuvarlardan başlayarak yedi ceddine saydırmış, bunları buraya yazamayacağım için de üstüne gitmemiştim...Dönüp dönüp baktım bu yazıya ve özellikle bu son paragrafı nasıl bir insanın yazabileceğini düşündüm... Asil kanlı olduğunu iddia eden bu embesil, nereden varmış bu sonuca merak ettim. Asil kanlı olmak için kriter neymiş ? Kendini mesnetsiz bir farklılıkta görüp, diğerlerine kin duymak yeterlimiymiş mavi kan taşımak için... Şimdi sor ona sayar sana kanı bozukları...Kürtler, Ermeniler, Rumlar, Aleviler, Komünist ve anarşistler, dinsiz ve ateistler, Eşcinseller, feministler, insan hakları savunucuları, vicdani redçiler, Türkiye de yaşayıpta Türk olmadığını iddia eden herkes, vs... vs...
Peki bu gerzeği asil kanlı yapan neymiş? Yukarı da saydığım etnik gruplardan kanına karışan olup olmadığından eminmiymiş ? Yada dedesinin veya büyük dedesinin ve hatta kendisinin eşcinsel olmadığına eminmiymiş ? Yoksa Nazilerin ırkçı yaklaşımlarından örnekleme yapacak kadar öküz olmasımı onu asil kanlı yapmış ? Yok daha fazla uzatmayacağım, çünkü sonuna sunturlu bir küfür eklemeden yukarda ki yazıya cevap vermenin olanağı yok bence...