Tekil Mesaj gösterimi
  #45 (permalink)  
Alt 16-09-2008, 14:08
dalgakıran dalgakıran isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Taze Arıza

eşcinsellik anlayabildiğim bişey değil,dışında olanın tam olarak anlayabileceği bişey olduğunu da düşünmüyorum,sanmıyorum..itici bi tarafı var benim için,ama bu anabaşlığa yönelik bişey daha ziyade,bir kişinin arkadaşça yaklaşımını,veya işte,iyi bir insan olabileceği ihtimalini falan,hiç ölçüp biçmeden salt bu sebeple harcayamam..

fakat girişten 'bütün eşcinsellerin kanı bozuktur / bütün heteroseksüeller asil kanlı insanlardır' gibi bi önerme çıkıyorsa,ki çıkmıyor olsun daha iyi,şahsen böyle bir iddiaya katılamam,ne heteroseksüeller gördüm / görüyorum / görücem, son derecede kanı bozuktular. : p

eşcinsellerin alayının yaradılıştan verilen güzelim cinsiyeti beğenmeyip,'dur bi de bunun ötekisini deneyeyim' işlemi yaptırmış insanlar olduklarını sanmıyorum..ne de mesela,'sektör itibariyle eşcinsellikte bayaa bi para var,gibi görünüyor,bi el atalım bakalım.' diye düşündüklerini..kaldı ki,sağlam değişim hallerinde,maddi manevi epey bir eziyet yaşanıyor olmalı,sonuçta,cinsiyet gibi temel bir veriyle keyif için oynamak..ne bileyim,bazı kişilikler için mümkündür belki,ama herkes için öyle olduğunu sanmam..

arz ederim. : )