Tekil Mesaj gösterimi
  #42 (permalink)  
Alt 16-09-2008, 00:10
ciao ciao isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Taze Arıza

Blog Başlıkları: 1
bilimsel konuşun ve insansı bi usluple lütfen diye eklemek istiorum çünkü hırslı olanlar ve şiddet içerenler pislik bi uslupla konuşmaya başlamış.....insanlık adına kayıp...özünüzde iyi varlıklarsınız ve iyilik yaptıkça da, gördükçe de mutlu olursunuz...unutmayın.....yaşamınızın sıradan anlarında dahi......

Ayrıca ben şunuda söylemek istiyorum ki insanların temsil ettiğini düşündükleri olgu üzerindeki basitlik yada yanlışlıkları kesinlikle bireyin problemidir ve temsil edilen olguyu yanlızca bu şekilde yargılamak ta ne olursa olsun kesip atmak, uğraşmamak demektir ki uğraşmayarak bir sonuca varmaz daha önce üzerine olduğunuz sonucu değiştirmemede diretmiş olursunuz.
benim problemim hangi düşüncede olurlarsa olsunlar basit davranan, acizlikte çığır açan insanlarla....Bir konu hakkında kesin bir kaideye varmanın tek yolu, onu tam olarak bilmektir. ben buda ya tapan insanların tam olarak neye inandıklarını bilmemekteyim ve bu insanların basitçe davrandığı için bunu seçtiklerini düşünüyor, karşıma bunlardan biri çıktığında oturup birbirimize doğrularımızı anlatmanın mantıklı olucağını söylüyorum.
ama bizim gibi konuşmayı seçmek yerine sağda solda birbirini kesmeyi seçen insanları gösterir ve yanlışlarını burda konuşmayı seçen insanlara yüklersin doğal olarak kesip atmış olursunuz. Yanlızca benim ağzımdan çıkanlarla ilgili bana cevap verecek insanlara selamlarımı sunarım...