Alıntı:
alptraum´isimli arızadan alıntı
Islam benim yasantimdan bir parca ise islama küfretmen dolayli yoldan bana da küfretmen demek anlamina geliyor. Küfre saygi gösterecek degilim küfre saygida gösterilmez ne saygisi bekliyorsunki ettigin onca küfre
Hakaretlerim agrina gitmesin ben hakettiklerini sana söyledim. ben bir kisiye kisisel davranisini elestirdim, yerdim... Ama sen onca insanin hakkina girdin. Bunlar senin icin önemli olmaz yine dedigim gibi ilk önce söylediklerini savunmasini ögrenmelisin. Ögrenmeye sana verdigim cevaptan baslayabilirsin bak yine bu sana arka kapak oldu arka kapak uzamasin bence sen kapaga degilde icine bak  (avamca tercümesi)
|
Dün yazdığım bir yazı da Dinlerin insanı ahlaklı yapmadığını, bilakis ahlakı sınırladığını ve hatta ahlaksızlaştırdığını söylemiştim... Ne zaman bir şeriatçı(kabul de etmez bunlar şeriatçılığı ya) ile tartışılsa varılan sonuç bu oluyor yazıkki... Dogmalarla doldurulmuş, düşünmesi yasaklanmış beyinlerden bundan fazlasınıda beklemek saflık olur zaten... Faşistler ve şeriatçılar bu ülkenin çürüyen yüzüdür, ahlaksızlığı, ahlak diye taçlandıran bir sürü düşünme özürlü, dogmasever, biat meraklısı yaratık işte, başka ne beklenir ki...