Alıntı:
alchemy´isimli arızadan alıntı
 Ben İslama laf etmişim, sen ise BANA.
Sen İSLAM mısın yani? Bu ne büyüklenme? Hangi aynada görmektesin ki sen kendini? Dur bakalım bir durduğun yerde. Kitlelere malolan ve sana ait olmayan birşey hakkında konuşulmasını senin zavallı egon kabul edemiyor diye kendimi engelleyecek değilim. İnanırım inanmam, bu seni hiç alakadar etmediği gibi, istediğimi de söylerim ve bu sana ASLA ama ASLA bana hakaret edebilme hakkını vermez. Ben sana etmedim ki... Sen kendini İslam sanıyorsan, belki de bir peygamber bilemem, git bir kontrolden geç...
Enfeksiyon eminim izin verir onun lafını sana kullanmama şimdi: "hadi bakayım çocuğum sen şimdi git ve kumda oyna."   Daha ne dediğinden , nasıl çıkışlar yaptığından bihabersin. Büyürsün elbet ama beni kullanma e mi?. Hadi canım... Dahasına benden sana bişey işlemez. Hakaretlerinde ise dikkatli ol tabi, sadece bana karşı değil...
|
Islam benim yasantimdan bir parca ise islama küfretmen dolayli yoldan bana da küfretmen demek anlamina geliyor. Küfre saygi gösterecek degilim küfre saygida gösterilmez ne saygisi bekliyorsunki ettigin onca küfre
Hakaretlerim agrina gitmesin ben hakettiklerini sana söyledim. ben bir kisiye kisisel davranisini elestirdim, yerdim... Ama sen onca insanin hakkina girdin. Bunlar senin icin önemli olmaz yine dedigim gibi ilk önce söylediklerini savunmasini ögrenmelisin. Ögrenmeye sana verdigim cevaptan baslayabilirsin bak yine bu sana arka kapak oldu arka kapak uzamasin bence sen kapaga degilde icine bak

(avamca tercümesi)