Alıntı:
göte giren şemsiye´isimli arızadan alıntı
bana suçlu yada saçma görünmüyorsun küçük emrah moduna girme hemen sen bana sadece köle olarak görünüyorsun. kafanın içindeki düşünceleride değiştirmeye çalışmıyorum sadece seni sorgulatmaya çalışıyorum ama bağımsız sorgulama. bir müslüman yada bir kemalist gibi değil bir insan gibi düşünmeni istiyorum. tc vatandaşıyız evet peki bir tc vatandaşı ne kadar özgür? fikrini söyledi diye linç edilmeye kalkışılan ve mahkemelerde yargılanan orhan pamuk kadar mı? ya da mahkemeden kurtulup hunharca öldürülen hrant dink kadar mı? merciler adaleti sağlamaz sen hala orda mısın? anlayamazsın bunları sanmıyorum.
|
vah vahh kesin köleyim demek çok üzüldüm buna şimdi

bak güzel kardeşim ona bakarsan aynı zamanda hem kamlist hemde müslümanda olunmaz kaldiki anaşist olasın yada düşünebilesin ben ne sana nede onlara bunu açıklamaka yada anlatamak zorunda da değilim ama şu kadarını söyleyim madem cok zorladın şartları; Tabiki de atalarımın dini olan müslümanlığa diğer dinlerden daha çok saygım var ben o kadar müslümanım, tabikide bu memleket için zamanın şartlarına göre yapılması çok zor olan devrimleri yapmış olan Atatürk'e saygım var ve özgür düşünce adına da anarşizme saygım var . Bütün hepsinin toplamı da benim bu zamanki düşüncelerimdir şahsi. Yarın ne gösterir şimdiden bilemem elimden geldiğince araştırıp daha da öğrenmeye ve algılamaya çalışıyorum. Bütün bunları çoğununda amaçladığı gibi en iyi ve doğru olanı bulmak yada üretebilmek adına yapıyorum sadece içimden geldiği için. Ordan bakınca ne göründüğü açıkcası pek umurumda değil.