Konu: ADALET BUMU
Tekil Mesaj gösterimi
  #7 (permalink)  
Alt 09-09-2008, 17:48
pin pin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
pin pin pin pin isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Arıza

Alıntı:
LaXoRy´isimli arızadan alıntı Mesajı göster
Yaşının henüz bazı şeyleri kavrayamayacak kadar genç olduğunu düşünüyorum zamanla bir yerlere varırsın elbet ama sana şu kadarını söyleyebilirim. Bütün kavramları ilk bildiğin yada şimdiye kadar öğrendiğin gibi algılama mesela; kader senin iradenin bir yazgısıdır, yazgın önceden belli derken iradene vurgu yapıyor buda yetmezmiş gibi ben aslında sana şah damarından bile yakınım dediğine göre kendi içinde bir yerleri sorgulaman lazım.
zamanla bir yerlere varırsın elbet - bu yaklaşım beni çok üzüyor. kendi fikrini söylemiş ama siz yaşın geregi tutumuyla o yaşdaki (ben gibi ) kişilerin henüz bir yerlere varamayacagnı düşünüyorsunuz sanırım yanlış anlamadıysam. tabii sizin düşünceniz de budur. belki o kişinin savundugu düşünce ilk öğrendiği kavram degil, hepimize oldugu gibi ezberletilmiş ama kendi fikirleriyle ilerlemeyi başarabildigi kendine has düşüncesidir. şah damarından bile yakın olanı bilmiyorum belki yine yaşım gelince anlayabilecegimi iddia edeceksiniz, yazgımızın önceden belli olup olmaması evet ben de kişi iradesini savunuyorum. Belki de üyemizin fikirlerinden kısaca bahsetmesi sizi bu sonuca götürdü.. ben ise kesinlikle yaşla kamil insan olunacagı taraftarı degilim..
(beni yazdıklarımı ciddiye almayacak kadar genç bulmamanız ümidiyle)
saygılar..

GÜR IRMAKLAR KENDİLERİYLE BİRLİKTE BİR ÇOK ÇAKIL VE ÇALI ÇIRPIYI DA SÜRÜKLER; GÜÇLÜ RUHLAR DA BİR ÇOK APTAL VE MANKAFAYI... Nietzsche