Konu: ADALET BUMU
Tekil Mesaj gösterimi
  #5 (permalink)  
Alt 09-09-2008, 17:22
Enfeksiyon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Enfeksiyon Enfeksiyon isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Hakkaten Arıza

Alıntı:
LaXoRy´isimli arızadan alıntı Mesajı göster
Yaşının henüz bazı şeyleri kavrayamayacak kadar genç olduğunu düşünüyorum zamanla bir yerlere varırsın elbet ama sana şu kadarını söyleyebilirim. Bütün kavramları ilk bildiğin yada şimdiye kadar öğrendiğin gibi algılama mesela; kader senin iradenin bir yazgısıdır, yazgın önceden belli derken iradene vurgu yapıyor buda yetmezmiş gibi ben aslında sana şah damarından bile yakınım dediğine göre kendi içinde bir yerleri sorgulaman lazım.
Ya benim yaşımda müsait ama bende bir şey anlamadım bunca senedir... Siz de anladıysanız da, bize anlatmayı bir türlü beceremediniz yani... Bir çok ayette kimin imanlı olacağına bile kendinin karar verdiğini söyleyen tanrı, sonra da iman etmeyenleri cehenneme yolluyor... Napcez bilmiyoruz yani, ne yapalım bizim iman etmemize karar vermesi için de cehennemden kurtulalım... Şu şah damarından yakınım dediği içinde kendi içimiz de bir yerleri sorgulama olayı var bi de...Yaptıkmı da kızıyorsunuz be arkadaş...Madem o içimizde, bizde sorguluyoruz, onu sorgularken kendimizi de sorgulamış olmuyormuyuz ?