|
Bu konunun benzeri daha önce de açılmıştı, bunun açılması da iyi oldu çünkü devamlı gündemde kalması gereken bir konu ve bir yararı daha var ilginç bakış açılarını görüyoruz...
Mesela Mor-Gainne rumuzlu arkadaşın yorumundan dikkatimi çekenler :"erkek arkadaşlar kadının hakkını aramasına niye karşı?Seviyorsa seninle gelip yardım eder bu konuda.Erkek arkadaş koca değil ki."
Koca olunca kadının hakkını aramasına engel olması normal mi oluyor?
Bir diğeri de :"Ama kadınlarda da çıplaklık yani nasıl desem bazen had safhaya çıkıyor.Öyleleri varki.Nasıl desem.Tecavüze uğramadıklarına şanslılar.İki tarafa da eğitim bence de gerekli.(Not:bende kadınım)"
Bende kadınım deyince siz, kadının giyim tarzı yüzünden tecavüzü hak ettiğini ima etmenize hoş görümü göstereceğiz yani... Nedir tecavüzü haketmeyen giyim tarzı, çıplaklık nerede başlıyor nerede bitiyor, bunun kararını kim veriyor ? Keşke ben de kadınım demeseydiniz, kadınları o sözünüzle bile incitmişsiniz...
Son olarak :"Kadınlarda şikayet etmiyorlar.Susuyorlar.Peşine düşmeliler ne olursa olsun."
Bir kadın olarak sizin tavrınız bile yukardaki gibiyken, kadın susmayıp ne yapsın... O an ki giyim tarzının tecavüzü hakedip haketmediği konusunda şüpheleri olabilir, yani....
|