Tekil Mesaj gösterimi
  #30 (permalink)  
Alt 09-09-2008, 11:26
Lilith - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Lilith Lilith isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Gözüm apla...

Alıntı:
LaXoRy´isimli arızadan alıntı Mesajı göster
Amerika kötüyse bütün dünya ondan daha da kötüdür bence, o kötülerin arasında diğerlerine göre en az kötü olandır bence yani en iyi olandır zaten öylede kalabildiği sürece varlığını sürdürcekdir. Ne zaman kötü olursa daha iyi olan yada olanlar onu parçalayacak yada yok edecekdir. Kıskanıp çamur atmanın bir alemi yok daha gerçekci olmak lazım adamlar bir şekilde koskoca dünyanın jandarması değilmi. Bugün o ankete katılan ve nefret ediyorum diyenlerin de çoğu eminim imkanı olsa orda çalışır yada yaşamak isterlerdi. Diğerleri onların gücünde olsa herşey çok daha güzelmi olcakdı sanıyorlar, yada nerden emin oluyorlar. Şahsen bence bir ingiliz,arap,alman,japon,rus,israil,çin veya fransız gibi etnik kökenleri A.B.D gibi karışık olmayanların bu güçde olmamalarını bir şans yada tanrının bir lütfu sayıyorum. Tahminimce de onlardan biri efendi olsaydı dünyanın başına şu andakinden daha çok kan akar, şiddet ,savaş ve haksızlık olurdu diye düşünüyorum. Yani burada demek istediğim kim gelirse gelsin bi şekilde sömürü kaçınılmaz olacağına göre bunun en az en idareci olan tarafından yapılması diğerlerine göre daha iyidir insanlık adına.
tabii haklısın neden nefret edelim değil mi
netice de amerika ne yapıyor ki
dünyada bir çok kaynağı elinde tutuyor ve kullanmana izin vermiyor, bi girdiği ülkeden askerleri 60 yıl çıkamıyor, mesela bizim askerimizin yine bizim ülkemizde girmediği çok fazla yer var..ama bu iyi değil mi hem girip ne yapacağız canım,
ya tabii bir de amerikanın işgallerinden hiç bahsetmiyorum, ama adamlar haklı abii, orda petrol duruken amerika niye otursun, hem zaten ırakta ki çocukların yaşamaya ne hakkı var, bırakalım ölsünler
bırakalım amerika her yeri işgal etsin, askerlerin başlarına çuval geçirsin işkence etsin,
ne haddimize nefret etmek, çünkü amerika pek iyi pek mütiş bir devlet..

sn laxory olayları gözünüzle ve aklınızla takip etmenizi salık veririm size..
zira kıç bu konuda pek işe yaramıyor..

Ağzımda Bal Gibi Tatlı Bir Türkü.
Bir İner Bir Çıkarım Bu Yokuşu