Tekil Mesaj gösterimi
  #29 (permalink)  
Alt 08-09-2008, 19:22
Enfeksiyon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Enfeksiyon Enfeksiyon isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Hakkaten Arıza

Antiamerikancılık mı yoksa AntiBushçulukmu? Buna karar vermek için Amerikanın tarihini bilmeye gerek varmı? Herkes kendi yaşadığı dönemde ABD'nin yaptıklarını bir düşünsün bakalım... Bush denen dallama bu ülkenin başında evvel ezel yoktu herhalde...Biliyorum bu sitede Clintondan öncesini hatırlamayacak çok kişi var o yüzden biraz yardımcı olalım...Önce Clinton...Amerikan Başkanlarının en cana yakını(!) bebek burnuyla oynayınca içimize sokasımız gelmişti onu... hele o kendiyle dalga geçtiği video neydi, her evden işte demokratlık budur nidaları yükselmişti... Ama aynı şirin çocuk Monica skadalını gündemden düşürmek için Libya yı bombalamaktan çekinmedi... İki kere seçildi, kim seçti ? Ondan önce baba Bush vardı... Bizim Özalın kankası, Irakın ilk fatihi... Kuweytin petrolünü korumak uğruna dünyayı ayağa kaldırırken, Bosna da olup bitene dönüp bakmadı bile...Dünya da ki dengeleri değiştirme adına kimin öleceğine, kimin kalacağına o karar verdi... Onu kim seçti... Reagan var bir de tabii, bunların ağa babası... Amerikan silah endüstrisini şişirdikçe şişiren, ve Güney Amerika da ki her siyasi cinayetin arkasında olan adam... Soğuk savaşı bitirip "şimdi bu silahları neremize sokacağız" diye düşünen, sonunda da Afrika da yiyecek ekmeği olmayanların tam otomatik silahı olmasını sağlayan büyük lider...Sonuç, Somali,Ruanda, Sudan, Liberya... Onu da iki kere ben seçmedim, kim seçti ? Carter, Ford, Nixon... Eli temiz bir Amerikan başkanı çıktımı bugüne kadar...Üçüncü dünya ülkelerinin fakirleşmesi, Güney Amerika, afrika ve asya da(ve tabi Türkiye) ki cuntalar kimin eseri ? Peki bu başkanlar kimlerin eseri? Amerikan halkı bunca yıldır ayakta tuttuğu "benim arabam olsun, afrika da biri ölsün" zihniyeti ile olanların baş sorumlusudur. Tanrı olarak gördükleri global şirketleri, silah endüstirisi, CİA gibi bir sürü örgütü ile Amerikan halkı tümden katildir benim gözümde...Bush kimmiş, bugün var yarın yok...