Tekil Mesaj gösterimi
  #10 (permalink)  
Alt 07-09-2008, 12:28
Erdoğan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Erdoğan Erdoğan isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Taze Arıza

Az evvel "Efsane fotospor" adlı gazetenin internet sayfasını okudum. Ermenistan-Türkiye maçı için aynen şu başlığı koymuşlar.

"Osmanlı tokadı"

Ohaaaaa. Dedim. Eğer ilgili sayfaya üye olup yazma imkânım olsa idi, o başlığı atandan başlayıp editörüne kadar usturuplu bir fırça atacaktım. Şovenizmi militarizmi spora dahil etmeye çalışan, sadece kendisi gibi düşünenleri "Vatansever"(!); gayrısını "Hain" gören, faşizmi milliyetçilik diye yutturup oligarşiyi cumhuriyet makyajı ile dayatan, zekâ/akıl fukarası ama, akıl vermeye gelince kimselere fırsat bırakmayan bir mantalite, bu gün ülkemizde hakim durumda görünüyor.

Eğer biz Ermenistan Milli takımını yenerek" Osmanlı tokadı" atmışsak; Milli takımın tarihindeki galibiyet-mağlubiyet sayısına bakınca, hele de ingiltere, Polonya milli maçlarındaki 8-0 lar hatırlanınca; bırakın tokat yemeyi, bizim ŞAMAR OĞLANI olmamız gerekiyor.

Bir Türk olarak bu başlığı reddediyor; bunu oraya asanları da kınıyorum. Bu gün bütün milletler geçmişte yaşanılanların hesabını birbirlerinden sormaya kalkarsa, dünyada bir canlı kalmaz. Ermenistndan bir el uzanmıştır. "Ahlak, insanlık, barış severlik" gibi duyguları hep kendimiz sahiplenirken, başkalarınca uzatılan ele, "Osmanlı tokadı" ile cevap vermek kimlere yakışır; herkes şapkasını önüne koyup düşünmelidir.

Ben bu başlıktan utandım...!

Bizimle yüzyıllardır birlikte yaşayan, geçmişte yaşanmış bazı istenmeyen olayların acısını yüreğinde taşıyan, ancak bunu düşmanlık vesilesi yapmadan dostça yaşamak isteyen tüm Ermeni kökenli T.C. vatandaşlarımızdan kendi adıma özür diliyorum.

Ermenistan Cumhurbaşkanına ise, uzattığı bu dostluk eli için teşekkür ediyorum.

İlgili spor gazetesinin internet sayfası link'i
http://www.fotospor.com/

İnsanı parantez içine alarak gelişen her sistem, çökmeye mahkûmdur.

Konu Erdoğan tarafından (07-09-2008 Saat 13:09 ) değiştirilmiştir..