Alıntı:
Enfeksiyon´isimli arızadan alıntı
Bari yarım aklınla insanların zekasına hakaret etme...Yazdıkların orada duruyor... Bir de islam devleti istiyorum diye yazsaydın bari...Aslında yazsaydın sana daha saygı duyardım, hiç olmazsa böyle saman altından su yürütme haysiyetsizliği içinde olmazdın...
O adam olmasaydı belki bu burjuva düzeninde yaşamazdın(ki artık burjuvayı bile mumla arar haline geldik)...Sadece şeriat destekli monarşi de yaşardın...Zaten istediğinde o olduğuna göre senin için mesele olmazdı... Yurttaş olmak senin neyine, kul ve ümmet olmak varken....
|
Hiç bir şey bilmiyorsun Enfeksiyon,sadece ağzına şeriatı sakız yapmış dolanıyorsun..Bir gram bile bilgin yok,konuşmak için konuşuyorsun.. Bak yazdıklarıma, oku bir daha benim şeriat istediğime dair bir tek cümle bulamazsın.. Bir kez de burda söyliyeyim ben şeriat falan istemiyorum,herkesin özgür ve eşit olduğu bir ülkede yaşamak istiyorum..Bunun içinde senin gibi kemalist düşünceye sahip,bazı kalıpları ağzına sakız eden ama o kalıpların ne olduğunu bile bilmeyen insanların olmadığı bir ülke..
Bu ülke bir gün olacak..Kürtler,Ermeniler,dindarlar,sosyalistler hep birlikte yaşayacağız..senin gibiler istemesede!!