|
Vazgeçtim,seninle karşılıklı olarak yazışmaktan/tartışmaktan.Bu benim için bir güzellik idi.Güzellik adını ben koymuştum,güzellik olduğunu düşünerek.
…Akhenatonları, Nibiruları, Musaları, akıllı tasarımcıları, new agerları,mason Marksist liderleri,sevgiyi kimlerde görebileceğimi,akıllı tasarımcıları ve neden iddialarını ders kitaplarına sokturamadıklarını,pozitivizmin neden itibar kaybettiğini,ateist sayısının nüfustaki oranı…bunları,diğerlerini ve konu ile bağlantılarını!….
yani bir çok şey yazıp tartışmaya devam etmek isteyecektim,ama vazgeçtim.
Vazgeçtim, çünkü sen, toplumun büyük çoğunluğundaki herkes gibi,karşındakinin dediğini/yazdığını dinlemeyen/okumayan,kafandaki yanılmaz! doğruları, karşındakinin üstüne dökerek bir şey elde edeceğini sananlardansın.Anlayacağın,tartışmak; belli ilkeleri olan bir şeydir. Tartışmada ana hedef; karşı tarafı kendi doğrularınla donatmak değil,kendi doğrularından haberdar ederek,onun yanlışlarını ifade etmektir.(((Benim yazdıklarımı şöyle üstün körü, hızla,hatta satır atlaya atlaya okudun,okurken bile daha, hemen cevaplar ve kaynaklar hazırladın zihninde.Seninle aynı görüşte olmadığım için yazdıklarımı içselleştirip zihninde anlamlandırma ihtiyacı bile hissetmedin,nasıl olsa,senin gibi düşünmeyen herkese ne söyleyeceğin çoktan belli olduğu için böyle davrandın.Bu söylediklerim hepsi bir tahmin(gibi) değil mi,sence tahmin mi diye sormayacağım,çünkü cevap beklediğim ortaya çıkacak.Çıkmasın)
Hani,neden anlamıyorsunuz üç defa yazmama rağmen diye söylüyorsun ya?Cevabı da anlaşılmış oldu.
Bunca lafı niye mi dedim.Aşağıda, son yazından bir alıntı var
…Ve en son Marxist kesimin evrim teorisine olan eleştirisini sormuşsunuz.. Marxistlerin evrim teorisine eleştirisi yoktur.. Vardır ama sadece teoriyi geliştirebilirlik açısından vardır.. Evrim Teorisini, bilimsel bir gerçeklik olarak kabul ederler.. Ve tabii ki evrimin günümüzde en büyük savucusu Dawkins’e, hem ateist olmasından dolayı, hem de evrim savunucusu olmasından dolayı saygı gösterirler…
Bu konu başlığının hangi bölümünde Marksist kesimin evrim teorisine eleştiri yazımı gördün de bu açıklamayı! yazdın.
Yazacak çok şey var daha aslında, …kalsın.Hayatta en hakiki mürşit ilim değil,İNSAN olduğunun farkına varmaktır.(bu söz bir hakaret değil,insana söylenecek en güzel tanımlamadır vesselam)

Gerçek;kendi kanatlarıyla sonsuza uçan Hürr'lerindir,başkalarının malzemesiyle baraka yapan asalakların değil.
|