Tekil Mesaj gösterimi
  #85 (permalink)  
Alt 31-08-2008, 01:12
alchemy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
alchemy alchemy isimli Üye şimdilik offline konumundadır
-

Alıntı:
berfket´isimli arızadan alıntı Mesajı göster
aslında sizler dinimizin gereklerini bilmedğiniz için böyle konuşmalr yapıyorsunuz..eğer özgürlük dediğniz buysa sizin ya da din dediğiniz buysa siz hiç dinmizi bilmiyorsunuz demektir..nasıl kadınların başını ve vücudunun en iyi şekilde örtmesi dinimizin bi farzı sayılır..türban olmak zorundadır kardeşim..bunu yasaklamak büyük haksızlık...bi de ben dindarım diye bişey demiyom ama şimdi diyorum dindarım...tipik değil tabiki..tabiki de düşünce özgürlüğü var..ben bunu nasıl bilmezsin demekle yani bunu insanlar bilir türbanın gereklerini..
İşte bu Kuran'ın rönesansı yapılamadığından dolayıdır, ve sizler tanım gereği şeriat istemek zorundasınız böyle. Kaçarınız yok. Ama o sizin, yani fanatik olanların dini. Büyük şehir varoşlarında türetilen yeni nesil dincilerin ve onları besleyen satılık tarikatların dini. Evet cumhuritey faşistti ve tekkeleri vs kapattı. İşte BÖYLE olunacağı görüldü de ondan kapatıldı. Ne yararı var bu çağ dışı dayatmalarınızın toplumsal gelişime? O sizin dininiz. Ben sizler gibi 600 küsür yılında yaşamak istemiyorum...

Tökezlemişliğim 2. basamaktan geliyor