Alıntı:
nefti´isimli arızadan alıntı
evet az evvel yazmak istediğim şeye parmak bastınız.az evvel verdiğim cevapta çünkü inananlar inanmayanlarla ilgili aptal karikatürler hazrlamıyor ya da inanmadıkları için aptal olduklarını ima eder sözler sarfetmiyorlar diyecektim en azından ben öyleyim sanırım doğru kelimeleri bulamadığımı düşünüp yazmadım.o yazıya cevap yazmadım çünkü yazan arkadaş ateistlerden değil naylon ateistlerden bahsediyordu hatırladığım kadarıyla.tabiki bi insandan ateist diye nefret edecek biri değilim ya da kınayacak yargılayacak ya da benzeri bişey yapacak.
|
İnananlar inanmayanları sadece aptallıkla itham etseler öpüp başımıza koyacağız... Onların dediklerinin yanında aptal iltifat gibi kalıyor... Siz nerede yaşıyorsunuz, nasıl bir Türkiyeniz var sizin bilmiyorum ama bizim Türkiye de bu yüzden insanlar aşağılanıyor, hakarete uğruyor, dövülüyor ve hatta öldürülüyor... Bırakın inanmayanları aynı dine inananlar dahi farklı bir bakış açısına sahip oldukları için yakılıyor bu ülkede... Maraş, Çorum ve Sivas başka ülkelerin şehirleri değil sayın nefti... Dediklerim sizin şahsınıza değil ama sizin de gerçekleri görmeniz gerekiyor sanırım... O arkadaşın gerçek ateist, naylon ateist ayırımına gelince... Birincisi böyle bir ayırımı neye dayanarak yapıyor, kimin gerçek, kimin naylon olduğuna nasıl karar veriyor? İkincisi bunu benim astığım yazının cevabı olarak yazmakla sizce kime naylon ateist diyor ve o kişinin naylon olup olmamasını bir yana bırakın ateist olduğunu nereden biliyor? Bakın işte alın size bir hakaret, tamamen kötü niyetle, aşağılamak amacıyla yazılmış bir yazı ve siz onu hala savunabiliyorsunuz... Savunabilirsiniz tabii ki ama çifte standart uygulamayı kendinize yakıştırabilirmisiniz o ayrı konu...