Tekil Mesaj gösterimi
  #12 (permalink)  
Alt 23-08-2008, 20:13
Enfeksiyon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Enfeksiyon Enfeksiyon isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Hakkaten Arıza

Alıntı:
nefti´isimli arızadan alıntı Mesajı göster
eğitim ciddi bi iştir dinde öyledir inansanız da inanmasanız da hepsi de ciddi şeylerdir ve bu yazı bu konuya duyarlı birinin kaleminden çıkmış olamaz
Eğitim tabii ki ciddi ve bir yerden sonra lüzumsuz bir iştir...Pin pin'in öğretici bulduğunu söylemesine , eğitimin ciddi bir iş olduğunu söyleyerek cevap vermeniz genelin düştüğü hata içinde olduğunuzu gösteriyor. Öğretim ve eğitim amaç ve süreç olarak ayrı şeylerdir. Öğretim bilgilendirir, eğitim yönlendirir...Yani bir başka deyişle öğretim yemeği masaya bırakır ve yemek veya yememek size kalır, eğitim ise o yemeği boğazınıza zorla sokar. O yüzden biz burada eğitimle filan ilgili değiliz, sadece bilgiyi paylaşırız ve bu eğlenceli ise bundan daha da büyük zevk alırız. Bu yazıyı yazanın dine duyarlı olup olmadığına gelince...Oradan öylemi gözüküyor ? Bakın burası anarşist.org, burada hassasiyetler paylaşma özgürlüğünü(belli ahlaki kriterler dışında) kısatlayamaz. biraz önce bir başka arkadaş ta bu yazıdan yola çıkarak ateistler hakkında sallayıp durdu, çıkıp ona da inançlar hakkında böyle konuşamazsın ateizm de ciddi bir iştir deseydiniz, şimdi size bu cevabı yazıyor olmazdım inanın... Şunu da itiraf etmeliyim ki bu yazıyı anarşist.org dışında bir sitede yayınlamaya cesaret edemezdim. Bir yerden sonra dediğiniz hassasiyetlerede dikkat ederdim ama dedim ya burası anarşistlerin yoğun olduğu bir site, burada da tartışamayacaksak bu konuyu başka bir yerde tartışamamızın zaten olanağı yok... Hassasiyeti olanlara girip takılabilecekleri site çok ama bizlere fikirlerimizi özgürce paylaşabileceğimiz yer pek fazla yok, olanları da hassas arkadaşlarımızla beraber paylaşıyoruz, ne yapalım şimdi, onlar var diye ilelebet susalımmı?