Tekil Mesaj gösterimi
  #10 (permalink)  
Alt 23-08-2008, 21:10
pin pin pin pin isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Arıza

Alıntı:
nefti´isimli arızadan alıntı Mesajı göster
eğitim ciddi bi iştir dinde öyledir inansanız da inanmasanız da hepsi de ciddi şeylerdir ve bu yazı bu konuya duyarlı birinin kaleminden çıkmış olamaz
doğrudur ciddi şeylerdir zaten eğitimden bahsetmedim sıralama bakımından öğretici dedim dinin ciddi olup olmaması bambaşka bir konu yazının bana eğlenceli geldiğinden bahsettim ama sizin için rahatsız edici olmasa gerek sonuçta inancınız güçlüyse neden rahatsız oluyorsunuz ki. kimse kimsenin buyunduruklarıyla kabul etmezki. siz kendi secimlerinizle ilerliyorsunuz. inanmayan kendi secimleriyle devam ediyor.
neyden niçin rahatsız oldunuz veya tahminim doğruysa neden tedirgin oluyorsunuz. bu çok basit degilmidir. bir insanın inancı eğer neye neden inandığına eminse o kadar kolay sarsılmasa gerek. burada sarsılcak olan sadece sizin inancınız degil bunu okuyan her hangi biri için de geçerli degil mi efendim
biraz rahat olmalı... ne isterdiniz yazıyı yazanı bulup hammurabi kanunlarıyla yazan elini mi keselim ???

GÜR IRMAKLAR KENDİLERİYLE BİRLİKTE BİR ÇOK ÇAKIL VE ÇALI ÇIRPIYI DA SÜRÜKLER; GÜÇLÜ RUHLAR DA BİR ÇOK APTAL VE MANKAFAYI... Nietzsche