Tekil Mesaj gösterimi
  #1 (permalink)  
Alt 07-04-2007, 14:31
detays detays isimli Üye şimdilik offline konumundadır
...Dengesiz...

Arrow Netsizlikten TV Dünyasına Geçiş... :p

İlginç nedenlerden dolayı net gidince artık yüzüne bile bakmadığım TV'ye bakayım dedim biraz. Küsmüştür zaten gönlünü alayım dedim.
Gerçi netsiz olmaz mı olur ama takip edilen diziler olunca ( bkz. LOST ) netsizlik çok koyuyor. Zira dizi tatile girse idi belki bu kadar rahatsız olmaz idim.

Neyse TV'yi açtım ve popüler olan kanallarımızda zeka seviyesi olarak 12 yaşa hitap eden programlar olduğunu görünce kendimi Discovery Channel'a attım.

Evde rating aleti olsa idi 1 ay sonra Discovery Channel heralde en çok izlenen ilk 3 kanala girerdi.

Discovery Channel'de herifler bomba programlar yapıyor.
Gelip sizin arabanızı araklayıp 1 hafta sonra canavar gibi bir araç teslim ediyorlar.
Sizi hurdalığa gönderiyorlar ve sıfırdan savaş gemisi yapmanızı istiyorlar ya da araç modifiye etmenizi istiyorlar falan fıstık.

Zaten Mythbusters denen arıza program üstüne başka bir efsane tanımam.

En son yengeç avı olayını izliyordum. İyi para var.
3-4 günde ortalama 10.000 dolara yakın para kazanıyorlar ama adamlar o 3-4 günde abartısız 3 aylık eziyet çekiyorlar.

Aslında bu tarz belgesel ve yararlı programlar popüler dediğimiz ( yani ATV, KanalD ) kanallarda verilse sık sık bilgi küpü ve bizi "yok lan bak o öyle değil, şöyle" diyen bıcırlar bizle kafa tutardı.
Ama Selena gibi çalıntı ve iğrenç programlar verildiğinden artık hepsi bizleri görünce "seni patatese çevirecem" deyip sırıtıyor size.

Neyse efem sıkıntı işte.
Ben kaçar hafiften.
Midye tava yiyip eve kaçayım. :4

Konu detays tarafından (07-04-2007 Saat 14:34 ) değiştirilmiştir..