Tekil Mesaj gösterimi
  #69 (permalink)  
Alt 22-08-2008, 13:33
greenalp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
greenalp greenalp isimli Üye şimdilik offline konumundadır
eppur si muove

emin değilim ama sanırım kendisi itiraf edene kadar herhangi bir yargıya sahip olamaya çalışırdım. eğer doğruladıysa böyle bir şeyi başka söylemek istediği bir şey olup olmadığını sorardım sonra da bir daha görüşmemeye karar verirdim büyük olasılıkla. sonuç olarak karşımdakine içmden ya da sesli olarak hakaret etmezdim incitici bir şey söylemez ya da düşünmezdim yalnızca çeker giderdim. kendi yolumu da sonra çizerim keserim kesştirirdim vesaire, ama bi daha dalga fonksiyonlarımızın kesişmemesi için gayret gösterirdim belki üzülürüm diye. üzülmeyeceğimden eminsem de duyarsız kalırdım ama zor görünüyor...
aldatılmamak için mükemmel olmaya çalışmak bazen işe yaramayabilir ama Ayn RAND'ın dediği gibi aşk bencildir diye düşünüyorum. mükemmel olmaya çalışmak ya da iyi olmak da aldatılmamak için yapabileceğim şeyler değil. içimden gelirse, seversem mükemmel olmya çalşırım, canim istemiyorsa ve sevemiyorsam da iğrenç biri olmaya çalışırım ama aldatmam yine de...
kaybolan günlerse yoktur benim için güzel anılarım kalır belki ama kesinlikle birlikte olduğm için birinden utanmam ya da zaman kaybı olarak görmezdim...