21-08-2008, 21:40
|
 |
Ne olduğu belirsiz ..
|
|
|
|
Alıntı:
sloth´isimli arızadan alıntı
bunu neden yaptığını bende bulamayıp onda bulduğunun ne olduğunu sorarım, zırvalamasını dinledikten sonra bildiğim bütün küfürleri eder (tabi içimden) muhabbeti keserim bir daha da asla ne yüzümü görebilir ne de sesimi duyabilir, her ne kadar sevmiş olsam da... beni haketmiyormuş derim umrumda bile olmaz artık o kişi. bir kere güvenimi sarsmışsa geri dönüşü yoktur bunun. isterse aşkından ölsün, dağları delsin çölleri aşsın yine de umrumda olmaz.
gerçi bu aldatma meselesi sadece sevgili açısından da değildir. çok yakın sandığınız, değer verdiğiniz, ölümüne güvendiğiniz bir arkadaşınız size kazık attığı zaman bu da aldatmadır. ve özellikle bu, benim asla tahammül edemediğim bişeydir. şahsen yaşadığım bu olay yüzünden kardeşimden yakın gördüğüm dostum dediğim arkadaşıma tekmeyi bastım ve her aklıma gelişinde daha da sinirlenip bildiğim bütün küfürleri telepatik olarak yolluyorum kendilerine. inşallah ona her sövüşümde ayağı kayıp düşüyodur 
|
hehe , olaya cok güzel yaklasiyorsun gercekten .. küfürleri say , bütün sinirin gecsin
bana küfürden de öte bir sey lazim sanirim , ettigim küfürler de ise yaramiyor .. peki farzet senden özür diliyor ve gercekten cok pisman oldugunu anliyorsun , bir daha yapmayacagini garanti eden bir sey yok tabi , ama sende onu seviyorsun ve beraber mutlu günler gecirebileceginize inaniyorsun .. affetmez misin ? yani son bir sans vermez misin ? herkes son bir sansi haketmiyor mu sence ??
Senin galip basladigin bu askta ,
yenile yenile seni yenmeyi ögrendigim bu savasta ,
seni icimde bitiriyorum ..
|