Alıntı:
alchemy´isimli arızadan alıntı
Doğru dürüst türkçe ifade edemeyip bir de haklı çıkmaz mı? Zaten tüm olay da haklı çıkmak, başka sorun yok...
Ben senin gibi düşünmüyorum arkadaşım. Yönetimde dirayetli olmak da kas gücünden geçen bir olaydır. Kimin ne kadar zeki olduğu konusunda teşaşür yarışı davet edecek kadar o noradrenalin salgına yenilme bence...
Senin konunun ilk mesajından haberin var mı ayrıca esas onu sorayım... Okumadın bile değil mi?
Bana egodan bahseden egotik yaratık... Ne kadar da egonun peşindesin...
Konu: erkeğin cinsel zevki için kadının klitoris ve de hatta vajinasından edilmesi...
Buna allah cc ne der bilemem... Sözcüsü olmak ister miydin?
|
Kendini ifade edememenin zorluklarını çekiyorsun gördüğüm kadarıyla. Benim sana ifade etmem birşeye yaramayacak sen kendini dahi onaylattığın kişilere sor sorunu sanırım onlar seni tatmin eder ancak
İdrak meselesine gelince sanırım benim okuduğumu anlayamadığını varsayman 3. mesajında vuku buldu. Ne kadar mantıksever bir düzlem değil mi? Amacı olmayan sadece kafasındaki alıntıları buraya yazmak ile bir paye edineceğini ümit edenciksin
Anlamak istiyorsan ilk mesajımı bir daha okuyabilirsin sonra tekrarlamaya devam et anlayana kadar. mesele benim yazımın doğru/yanlış olması değil. Senin benim yazdığımı kavrayıp kavrayamaman