|
Önlem alsınlarmış...bir anlık zevk için katil olmakmış..
Birincisi önlem almayanlar mı hamile kalıyor sadece? algılayabilmiş değilim. Başka bir arkadaşımın da dediği gibi doğum kontrol adı altında adlandırılan hiçbir ilacın %100 garantisi bulunmamakta. Ne tek kullanımlık ''ertesi gün hapı'' olarak bilinenlerin ne de 21 günlük düzenli kullanılanların. Hapları geçtim ayrıntıyada fazla girerek konusu seksüelleştirmek istemiyorum sonuçta bir canlının yaşaması yaşamaması olayı bu fakat , condom yırtılır o olur bu olur...
ayrıca kaç tane kürtaj vakaası duyduysam arkadaş çevremden hiç birisi 1 anlık zevk, kaçamak vs. şeklinde değil düzenli cinsel birliktelik yaşayan insanlardı.. o sebepten duruma öcü gözüyle bakan aman yapmasınlarmış,bir anlık zevkmiş diyen arkadaşları kabaca olsa da ''sahaya çıkınca'' konuşun, yaşayın hiç ummadığınız bir anda örneğin çok genç yaşta beş parasız, ailenizin eline bakarken kendinizi bir anne ya da baba adayı olmak ve olmamak seçiminde bulun ansızın, ondan sonra bni daha düşünün ve cevap verin derim
Diğer hususa gelicek olurak elbetteki hiç kimse kürtaj yaptırmak için can atmıyo ay sevişeyim sen takıl hamile kalırsak bhatımıza artık aldırırız olur biter mantığıyla yaklaşan bir insan olduğunu sanmıyorum. İstenmeden, talihsiz bir şekilde böyle bir durumla karşı karşıya kalındığında çivisi çıkmış bu dünyada kötü yarınlara merhaba diyecek kendisi ve ailesini kara günlerin bekleme ihtimali garanti bir çocuğu bu dünyaya bile bile getirmek arkadaşların tabiriyle '' katil olmak''tan ne derece erdemli bir eylemdir bu soruyu bir kerede ben soruyorum.
Konu keyif adamı tarafından (18-08-2008 Saat 20:16 ) değiştirilmiştir..
|