|
"İmaj" anarşistlerinden beklenen bir yaklaşım görüyoruz yazılarda. Dünyanın en devletçi en kapitalist anarşistleri türkiyede olsa gerek.
medyanın yalanlarını yiyip, medya ağzıyla konuşup devlet beyniyle düşünmesine rağmen üstüne siyah cicilerini giydi mi hey ben anarşist oldum bakkk banaa havalarına giren, özentilerden beklenecek tavırlar.
Tartışma konuları bacak arası muhabbetinden öteye gitmeyen, yani dışarıda sıradan her insanın yaptığı günlük konuşmaları biraz felsefe ile süsleyip içi boş yüzeysel konularda bol bol geyik yaparak beyinlerini tatmin edenler. Sizlerden devrimci değerleri anlamanızı bekleyemeyiz tabiki. Çünkü devrimciler bu düzene karşıdır sizlerse devletin çizdiği çizgilerin içinde anarşistçilik oynayan küçük çocuklarsınız.
Türkiyede işçi sınıfının olmadığını söyleyebilecek kadar cahil olmanız ne acı birşey.
Örgütlülüğüm, mücadelenin, ve bu uğurda verilen dostların arkadaşların yoldaşların sorumluluğunu taşımanın ne olduğunu bilmeyen, düşünemeyen kişilersiniz.
Kafe köşelerinde kızlara hava atmak için anarşist havalarına girmekle, canını ortaya koyarak mücadele etmeyi karıştırıyorsunuz belli ki.
ne devlete ne düzene karşı bir düşmanlığınız var. varsa yoksa toplumun o lanet olası kuralları değil mi. özgürlük ise cinsel özgürlükten fazlasını ifade etmiyor sizin için.
Devletin cici anarşist çocukları...
Ey ruhum seni boyun eğmekten, diz çökmekten ve efendim demekten vazgeçirdim.
Nietzsche
|