Tekil Mesaj gösterimi
  #37 (permalink)  
Alt 16-08-2008, 19:28
tabusuz tabusuz isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Taze Arıza

Bu duyduklarımız ne ilk nede son sacmalıklardır.
Sistem yıllardır calısmıs ve var olan kitleleri yozlaşmış kulturlerle uyusturarak sistem muhalifi olan "bütün devrimci yapılara" saldırtmıştır. Sistem icerisinde kucukcuk yere sahip anarşistler ise, var olan bütün sistemlere eyvallah ederek ( sadece ahlaka ve toplum sistem dayatmalarına karsı cıkarlar. ve ne ilginctirki devleti kabullenmez devlet sistemini istemez ama devletin kollukculugunu yaparak devletin sahtekarlıklarını benimseyip kaynak edinerek devrimcilere devlet agızından saldırırlar )muhalifiligini yapamamıs mevcut bütün muhalif orgutleri ise taslamıslardır. Kucuk, neler yaptım değil de neler yapıyorlar diye dusunen ve bu sığ dusuncenin sonucunda onların ustun parlak zekaları dogrultusunda gitmeyen seylerin oldugu farkedilince "sistem kuyrukculugu" olma yolunu seciyorlar.

Elbette ozellikle bu yuzyılda olmek ve oldurmek hatta bedel vermek kimsenin yapamaycagı kadar zor işlerdir. ozellikle sistem kuyrukcuları icin gozaltına alınmak bile ürkütücüdür. Sistem icerisinde yer edinip nasıl yasayacagını, yer edinecegini, alacaklarını ve vereceklerini dusunen planlayan insanlardan devrimci bir cizgide yer alıp mucadele etmelerini bekleyemeyiz. Cunku insan herseyden once birey yani sadece ben olmamalı!.. komunal ve kollektif bir yasam tarzıyla mücadele verilebilir. Ben diye yasayan insanlar, bir kac metre karelik cezevinde nasıl yasıyorlar değil de neden olduler( oldurdüler ve devamında gelen sacmalıklar) sorunu sorabilirler.. Ama sadece ortaokuldan beri takip ettikleri icin 2 yıl F tipinde kalmıs özgür bir tutsagın ölünden daha kotu bir halde özgürlüğüne kavusacagını bilmiyorlar. Bilemezlerde.

Evet siyasetleri ve siyasetlerin tarzlarını benimsememiş olabilirsiniz. Ama yeni bir yol bulma cabasında bulunabilmemiz olanaksızdır değil? Cunku karsınızda devlet var işkenceci, diktator, zalim vs.. vs.. buyrun halkın onculugunu, işcilerin onculugunu siz yapın.. bizim yapamadıgımız ama sizin yapabileceginiz devrimi.. Tabii ki oldukca zor evlerinizden binbir rahatlıkta sıktıgınız palavralarla yalancı duzenbaz ve sadece ben diyen hayatlarınızla devrim yapmak. Devrim yapmayıda bırakıyorum.. dusunmek.. Bir dönemin Devrimci muhalefetin ivme kaybından bahseden sistem usakları acaba bu dususu onlemek ve cıtayı yukseltmek icin neler yapmıslardır?
Ben lise'de gordum.. Ben ortaokulda takip ettim.. ben sunu yaptım bu liste uzar. bir zamanların 70 li kusak devrimcilerinin dustugu bu durumla aynı haldesiniz. yani aynı coplugun coplerisiniz..Bir tasviyecilik ruzgaridir eser.. kalanlar ise biz soyleydik biz boyleydik. Dursun karataş'a gebermiş diye hitap eden siz sistem uşakları acaba karataşın veyahut diğer devrimci önder,militan ve sempatizanların yapabildiklerini yapabildiniz mi.. ya da ne yaptınız? Devrimci anlamda değil. Kac kişiyi topluma enjekte edebildiniz ya da sistem carkının nasıl dondugunu ifade ettiniz? Barındıgınız evinizin cevresinde neler yapabildiniz?

Eminiz bundan, sitede size benzer o kadar insancık varki sadece ben diye haykıran saldıran ne yaptım ya da yapabilirim demeyen. elleri pamuk kadar yumusak eşşek gibi calısmamıs..

Sizin ön yargılarınızı, sığ dusuncelerinizi, terbiyesizliginizi ve bu sistem icersiindeki kemirgen tavırlarınızı sadece Devrim temizleyecektir.

İnanıyoruz.. Gün daima bulutta kalmaz..

Önder Yoldaş Dursun Karataş!