Alıntı:
Stingray´isimli arızadan alıntı
tabii bu devrimcilerin tek dayanakları uyuşturucu, fuhuş parası. yoksa nasıl ayakta kalacaklar değil mi.
anarşist geçinip düzenin yalakalığını yapan beyinsizlerin beynine devletin soktuğu yalanlardan sadece birisi.
devlet cenazesinden bile korkuyorken devrimcilerin, hala düzenle ilişkisi varmış gibi devrimcileri göstermeye çalışmanız ne komik ve aptalca keşke farkında olabilseniz.
düzen içi "anarşist" olmak ne kadar güzel değil mi... hem devletin yalakalığını yapacaksın hemde anarşistim ben diye ortada gezeceksin. düzenin yargılamasını yapamamış, düzenin saldırı yöntemlerinden habersiz anarşistlik!!!...
devlet anarşistlere neden hiç saldırmıyo örneğin merak ettiniz mi. çünkü düzene en küçük bir zarar bile veremezsiniz. vermek gibi bir amacınız yok aslında ve devlette bunu gayet iyi biliyor.
hem fiziksel hemde psikolojik saldırının devrimcilere ve devrimci örgütler içinde de en çok cepheye karşı yapılmasının nedenlerini iyi düşünmeniz gerekli.
ama anarşist beyinleriniz bunu algılamak istemeyebilir. çünkü sizin beyin hücreleriniz basit ahlaksal ve seks konularıyla meşguldur...
|
Devlet cenazesinden neden korksun ki

? Gebermiş gitmiş işte. Hayır sanki bahsettiğiniz adam dimitrov, lenin, stalin ayarında etkili birisi sanıcak görende. Kendinizi büyük görmeyin hiç değilse dürüst olun en azından kendinize karşı

. Devlet türkiyede önemli bir güç olarak görmediği anarşistlere saldırmaz tabii ki. Bu bir kabullenme türkiyede ne işçi sınıfı var doğru düzgün nede anarşist bir ivme.Ben kendi görüşüm hakkında dürüst davranıyorum bari sizde dürüst olun bir nebze hiç değilse. Ama kendi içinde bir silahlı gücü olan ve mafyöz eylemleri olan bir gruba tabii saldırır. Eğer türkiyede anarşistler sendikal veya dayanışma anlamında bir güç olabilselerdi o zaman değişirdi iş. Evet devrimci örgütler içinde en çok sizin cepheniz saldırı alabilir ama bunu bir mantık denkleminde bilinmezlerden birisinin yerine koyup "bak en çok bize saldırılıyor o halde biz doğru boklar yapıyoruz " demek düpedüz aptallık olup mantık yasalarının hepsini inkar etmektir. Sizin cephenize bir size iki ulan!! Ölüm oruçlarında ölen yoldaşlarınız arkasında sizin gibi hödükler bıraktığını bilselerdi mezarlarında ters dönerlerdi. Onlar hiç değilse insanca bir şey yapmak için ortaya hayatlarını koydular(ki ölüm orucu eylemi türkiyenin en büyük trajedilerinden birisidir kaç kişi oldu artık bilmiyorum 110 muydu neydi en son artık daha fazla sinirlerim kaldırmadığı için takip etmeyi bırtaktım) pisi pisine canlarını kaybettiler. Sizden adam ve devrim olmaz ben bunu bilir bunu söylerim.