|
Eğer işin içine bomba ve tabancadan daha gelişmiş silahlar giriyorsa evet! Bir şekilde , özellikle bomba imal etmek için bağış toplamak felan kesmez. Gelir kaynaklarına bir baktımda, evet grup yorum büyük bir oluşum her albümü hala en az 100-200 bin satar ama yeterli mi? Boran yayınları? Ciddi olamazsın türkiyede çoğu yayınevi, popüler kitaplar basıp iyi satış rakamları elde etseler bile yeterli karı sağlayamıyorlar, güç bela işlerini çevirebilecek kadarını zar zor çevirebiliyorlar. Avrupa anadolu fed. ise herhalde kermesleri düzenlediğiniz yer, bu arada hayırdır tayaddan bahsetmemişsin oranın bir getirisi yok mu yoksa? Anarşizm ile ilgili bilginin ne kadar sığ ve bir birey olarak ne kadar cahil ve zavallı olduğunu üslubunla ve yazdıklarınla belli ettin zaten. Türkiyenin mafyotik devrimcileri olarak size aynen devam diyorum. Tek tip üniforma giyin, 1 mayısta meydanlara çıkıp "yaşasın önderimiz dursun karataş(kendisi öldü herhalde yakında sloganı emprovize edersiniz yeni liderinize göre, ama dikkat edinde müzikal yapı bozulmasın)" diye haykırır durursunuz. Ben ve benim gibilere sen kurban ol, senin gibi boka düşmüş teneke kadar birikimi olan insanların yanında ben kesinlikle daha işlevli ve zekiyim. Ortaokuldan beri takip ediyorum ve bir şeyleri öğrenmek için mondofolun tekinin yardımına kessinlikle ihtiyacım yok. Bundan sonra senin yazılarına cevap vermeyi düşünmüyorum. Çünkü tek bildiğin hakaret etmek, buda seninle bir şey tartışmayı olanaksız kılıyor. Ben her zaman fikri sönmez ve onun gibilere saygı duydum, görüşlerine katılmasam bile. Ama dursun karataş ve klübesine dikilip dişlerini gösterip başkalarına havlayan kişilere ve dursun karataş gibi insanlara ne buy ömrümde nede olursa başja bir ömürde HAYATTA saygı göstermem. Ulan sonunda bana yeminimi bozdurdun ya, bir şey demiyorum...

i destroy to make, i hate love, i live to die what an anarchy causes myself...
|