Alıntı:
Stingray´isimli arızadan alıntı
tabii bu devrimcilerin tek dayanakları uyuşturucu, fuhuş parası. yoksa nasıl ayakta kalacaklar değil mi.
anarşist geçinip düzenin yalakalığını yapan beyinsizlerin beynine devletin soktuğu yalanlardan sadece birisi.
devlet cenazesinden bile korkuyorken devrimcilerin, hala düzenle ilişkisi varmış gibi devrimcileri göstermeye çalışmanız ne komik ve aptalca keşke farkında olabilseniz.
düzen içi "anarşist" olmak ne kadar güzel değil mi... hem devletin yalakalığını yapacaksın hemde anarşistim ben diye ortada gezeceksin. düzenin yargılamasını yapamamış, düzenin saldırı yöntemlerinden habersiz anarşistlik!!!...
devlet anarşistlere neden hiç saldırmıyo örneğin merak ettiniz mi. çünkü düzene en küçük bir zarar bile veremezsiniz. vermek gibi bir amacınız yok aslında ve devlette bunu gayet iyi biliyor.
hem fiziksel hemde psikolojik saldırının devrimcilere ve devrimci örgütler içinde de en çok cepheye karşı yapılmasının nedenlerini iyi düşünmeniz gerekli.
ama anarşist beyinleriniz bunu algılamak istemeyebilir. çünkü sizin beyin hücreleriniz basit ahlaksal ve seks konularıyla meşguldur...
|
tebrik ediyorum..
dedigim gibi bu kişilikte ki ( tabii oldugunuda sanmıyorum ) bireylerin genelde beyinleri testislerinde oldugu icin olayları anlama ve kavrama becerileri pek yok.