|
ne oldu da küfür etmekten vazgeçip insan gibi yazı yazmaya başladın neyse buda bir gelişmedir takdir ettim seni.
ne sanıyorsunuz siz kendinizi; hadi yapın şu devrimi de kurtarın bizi zavallı hayatlarımızdan biz sizin kadar cesur çocuklar değiliz gücümüz bu kadar ne yapalım
tanıdığı 125. insanmışım, o kadar çok insan tanıdığına eminmisin sen örgüt dışından?
gerçi örgütle bağlantın ne onu bilmiyoum ama senin bir kurtuluşçu olduğunu varsayarak söylüyorum: çok tipiksiniz, çok militersiniz, çok totalitersiniz, çok dogmatiksiniz, çok sığsınız, liste böyle uzayıp gider... sen de benim sana benzer tanıdığım bininci kurtuluşçusun ve farkındamısın değilmisin bilmiyorum ama hepiniz nerdeyse birebir aynısınız. birey olmaya çalışın diyorum size ordu değil ve insan olmaya silah değil
bide şu hatun mevzuuna fena halde takmış haldesiniz nedir sizin probleminiz insanların ilişkileriyle belkide kendinizinkilerle tutturmuşsunuz bi hatun da hatun
bu arada benim için sorun dursun karataşın avrupada olması değil efendi olması, insanların kendilerini harcamaları değil başkalarının onların adına harcanmalarına karar vermesi, ve sistemin adının ne olduğu değil totaliter olup olmadığı...
|