Kulah ve Anarchy-in.... arkadaşlara(Bu cevap bana mı dememeniz için)
Bir insanın politik görüşünü ve eylem tarzını eleştirmek başka, kişiliğine ( Boyalı basından öğrendiğiniz şekliyle ) hakaret başkadır.
Her şekilde; ömrünün büyük bir bölümünü sınıf mücadelesi için harcamış olan Dursun KARATAŞ(Politik düşüncem onunkiyle aynı olmadığı halde) ; Sosyalisttir, devrimcidir ve önderdir.
Bunu anlamayan ve " Bu mu önder? " çiğliğini gösterenlere sormak lazım asıl. Yaşadığın hayatta, beğenmediğin insanın yaptıklarına yaklaşacak ne yaptın? Bu kadar densiz eleştiri hakkını nerden buldun?
Ayrıca; örgütsel gelir deyince hemen aklınıza (basından duyduğunuz ve yediğiniz) uyuşturucu ticareti geliyor. Sosyalist-illegal yapılanmalarda kanmulaştırma mantığı vardır.( Etik ya da değil. Tartışılır.) Denizler de yaptı bunu.Bu siz ve sizin gibi egemenlerin mantığıyla haraket edenlere göre suç, evrensel sınıf mücadelesi mantığına göreyse gerekliliktir.
Ayrıca Kulah arkadaşın eleştirdiği noktaya bakın....
"İki ayrı davada müebbet hapis talebiyle yargılanıyordu
Dursun Karataş, hakkında İstanbul ve Üsküdar adliyelerinde açılan 2 ayrı davada ağırlaştırılmış müebbet hapis istemiyle yargılanıyordu. Karataş, 'örgüt yöneticiliği yapmak', 'adam öldürmek', 'polise mukavemet etmek' suçlarından yargılanıyor ve "anayasal düzeni silah zoruyla değiştirmeye teşebbüs etmek'' suçundan müebbet ağır hapsi isteniyordu.
Ne bekliyordun, anlamadım? Öylesine demiyorum gerçekten anlamadım.
"Pis terörist" demediğiniz kalmış sadece
Siz şimdi che' ye de terörist dersiniz. Yok ama demezsiniz. Çünkü sizin gibiler popüler kültürden beslenirsiniz.
Devrimin ne zaman yapılacağını ben de bilmiyorum. Eminim Karataş'ta bilmiyordu. O zaman soruyu soran arkadaşa biz soralım.
Senin planın ve stratejin nedir? Bu kadar ahkam kesebilecek durumdaysan vardır bir bildiğin. Ha yoksa eğer doğana uygun davran. Sadece laf ebeliği yap, herkese ve her şeye çamur at.
Ha bir de canım kardeşim, bu iş uzaktan (ortaokuldan beri) takiple maalesef olmuyor.
Eminim senin takip ettiğin, kendi okulundaki, bir-kaç yeni yetme ergenin yaptığı şeylerdir.
Derdim sizi ikna etmek değil. Bir hakarete dayanamamak sadece.
Son söz.....
Haddimizi bilelim, salyalarımızı silelim
BAZEN GERİ GELMEYİ UNUTAN, AVARE BİR BUMERANGTIN...ASİYDİN; BİR DUVARLA USLANDIN
|