|
Aşırı hassasiyet sergilediğinizi düşünmüyorum. Aynı kaygıları hemen hemen hepimizin yaşadığı konusunda da hemfikirim.Aslına bakarsanız sosyo-ekonomik olarak yaşadığımız çöküşten kaynaklı bir durum bu ve malesef süreç pek de geçici değil, ekonomik seviye düştükçe yaşadığımız yer içerisinde bütün standartlarımızı minimuma çekmek zorundayız ya da zorunda bırakılıyoruz.kullanmamız gereken materyallerin dışında ya da olması gereken materyallerin yerine , daha çabuk tüketilen , daha basite ilgimizden ve hızlı tüketimin çarkına fena halde takışılışımızdan kaynaklanıyor belki...Sizin dem vurduğunuz konuda da internetin fazlaca etkili kanaatindeyim..hadi bayy, çavv, ve evet kendine iyi bak, dikkatli ol ( kısmen çok riskli bir yerde yaşadığımız düşünülürse şayet benim dilimde fazlaca olan şeydir)
fakat tamamı için geçerli olduğunu düşünmüyorum. Yine site içerisinde türkçe ile ilgili bir tartışma içindeyken, şöyle dediğimi hatırlıyorum " türkçeyi zaman zaman katletmişliğim vardır, ama bilmediğimden değil, bazen bunu seviyor oluşumdan" buna benzer davranış biçimleride var örnekleyelim; yukarıda ağız alışkanlığı dedim mesela, dikkat edin belki sizde arasıra meydana gelen bir şey olabilir.
söyleme çalıştığım bir şeyleri bilerek ,farkında olarak yapmakla ,hiç bilmemek arasında da fark var..zira cehalet yerin dibine sokacak...
Ağzımda Bal Gibi Tatlı Bir Türkü.
Bir İner Bir Çıkarım Bu Yokuşu
|