10-08-2008, 15:47
|
 |
uCuBe
|
|
|
|
Alıntı:
alchemy´isimli arızadan alıntı
Yurt dışına gittiğim zaman henüz bu sitenin epey bir kullanıcısı yaşındaydım. Oralarda bana habire Türkleri kötülüyorlardı. ABD sorun değil, ama Avrupa'da bu konuda ciddi bir sertlik vardı... Ben her gidip geldiğimde, yıllarca buna ayak diredim... Cengaverler şeklinde savaştımmmm....
Epeydir ise, bazı masallar meğer ne de çok uyutmuş diyorum...
Tenin(iz) esmer olabilir. Dilini konuşamıyor da olabilirsin. Buralara yazdın çizdin ve de gittin belki. Din propogandası yapandan farkın kalmaz eğer öyleyse benim gözümde. Umursamıyor olabilirsin bu sözleri, ben de umursanmamayı umursamamayı öğrendim bu arada... Sana da tavsiye ederim! Sen de öğren...
Bir hesap sorulacaksa insan bunu herkesten sormalı... O andaki ortam ve şartlar kimi zayıf ya da kolay kıldıysa ondan değil... Mesela ben düşünüyorum düşünüyorum, o topraklardan çıkıp da, elindeki onca para ve güce, kurduğu ciddi ilişkilere rağmen oraya dönen, yatırım yapan, çığır açan bir KÜRT kökenli vatandaş hatırlamıyorum...
Ben çok bilmem, iddia da etmem; yarı cahilim... Bilen varsa ve de eğer isterse, bilgilenebileceğim linkleri buraya yazarsa, ya da dilerse yorumlarını yazarsa sevinirim...
"Yaptığın en bilmemne yorum" falan diyecek kadar samimiyetsiz olacakları ise bundan tenzih ederim...
|
bence siz yeterince açık ifade etmişsiniz fikirlerinizi yalnız bi çok arkadaş tarafından tam olarak anlaşılmadığınızı düşünüyorum ve fikirlerinize sonuna kadar katılıyorum dahasına gerek yok die düşünüyorum..

tırmandım, tırmandım, düşledim, düşündüm; ama her şey sıkıYoRDu beni. Ağır işkenceden yorgun düşmüş ve daha beter bir düşle uykusundan uyandırılmış bir hasta gibiydim..
|