|
Amerika kötüyse bütün dünya ondan daha da kötüdür bence, o kötülerin arasında diğerlerine göre en az kötü olandır bence yani en iyi olandır zaten öylede kalabildiği sürece varlığını sürdürcekdir. Ne zaman kötü olursa daha iyi olan yada olanlar onu parçalayacak yada yok edecekdir. Kıskanıp çamur atmanın bir alemi yok daha gerçekci olmak lazım adamlar bir şekilde koskoca dünyanın jandarması değilmi. Bugün o ankete katılan ve nefret ediyorum diyenlerin de çoğu eminim imkanı olsa orda çalışır yada yaşamak isterlerdi. Diğerleri onların gücünde olsa herşey çok daha güzelmi olcakdı sanıyorlar, yada nerden emin oluyorlar. Şahsen bence bir ingiliz,arap,alman,japon,rus,israil,çin veya fransız gibi etnik kökenleri A.B.D gibi karışık olmayanların bu güçde olmamalarını bir şans yada tanrının bir lütfu sayıyorum. Tahminimce de onlardan biri efendi olsaydı dünyanın başına şu andakinden daha çok kan akar, şiddet ,savaş ve haksızlık olurdu diye düşünüyorum. Yani burada demek istediğim kim gelirse gelsin bi şekilde sömürü kaçınılmaz olacağına göre bunun en az en idareci olan tarafından yapılması diğerlerine göre daha iyidir insanlık adına.
Konu LaXoRy tarafından (08-08-2008 Saat 23:59 ) değiştirilmiştir..
|