|
Sana müslüman mahallesinde salyangoz satmakla ilgili cümleden bahsetmiyorum bak yukarıda bir link vermişim ve demişim ki o konuyu açanla araınzda bir fark yok yazdıklarımızı heyecanlanmadan sakin sakin oku. Olabilir gençliğin verdiği ateşle konulara hararetli yaklaşıyorsunuz ama bilip bilmeden her konuya yazmak olmuyor. Öncelikle buraya yazarken biraz sakin ol. Senin sorununu bilgisiz olmak olarak görmüyorum bilgisiz kalmak olarak görüyorum.
Bilmediklerini anlatayım, sosyalizmi bilmiyorsun, anarşizmi de bilmiyorsun komünizmide bilmiyorsun. Sosyalizmin sonundaki evre komünizmdir. Sosyalizmde liberter ve merkeziyetçi olarak kendi içerisinde farklı görüşlere sahiptir ama hepside komünizme giden geçici bir basamaktır. Oturup sana bunun izahını yapmak zorunda değilim. Buna vaktimde yok, elinin altında internet var, aman karşımdakini ezeyim türünden kişisel laf sokma ve kişisel ego tatminini bir kenara bırakıp açar biraz araştırırsan ne biz absürd şeyler okumak zorunda kalırız, ne de sen absürd absürd şeyler yazarsın.

fuck the system!
|