Konu
:
Anarşizm ve sosyalizm
Tekil Mesaj gösterimi
#
46
(
permalink
)
08-08-2008, 12:35
ŞoReŞGeR
Taze Arıza
Alıntı:
kaos
´isimli arızadan alıntı
Burda birşeyleri anlamayan ve idrak edemeyen varsa o da sensin. Birileri tenezzül edip izah etmiş ama hala görmezden gelip kendi bildiğini okuyorsun ama ne biliyorsunki yazdıklarından kavramları dahi bilmediğin belli oluyor ve sorun bilmeden konuşman.
Müslüman anarşizm ile söylediklerim senin konun değildi hiçbirşeyi anlamadığın gibi bunu da anlamamışsın konu bu linkten gelir:
http://www.anarsist.org/serbest-kurs...illiyetcilere/
Senin gibi kavramları geliştirdim diye önümüze koyuyor ve buna postmodern anarşizm diyor. Halbuki buda sende kavramları biraz olsun bilseniz şu yazdıklarınıza kendiniz dahi gülersiniz ama ikinizde çok bilgisizsiniz.
oytt oyt
ben sana bir şeyler anlamıyorsun demedim ki neden üstüne alındın ilginç doğrusu
ayrıca bu tavrın fikrimi değiştirdi evet anlamayan sensin
çünkü eğer dikkatli okusaydın yazdıklarımı; absürdlerden başka bir cvp veremediğini anlardın...çünkü benim şikayetçi olduğum konu insanların kavramları geliştirip önümüze çıkarmasıydı zaten; halbuse(bu kelimeye hayranım
) sen beni tam da şikayetçi olduğum konudan itham ediyorsun ne garip
ve müslüman anarşizmi sen değil nietsche adlı üye söyledi ve onun ne demek istediğini anlattım ki sen bunu kendine yöneltilmiş bir suçlama olarak kabul ettin.. yok öyle bir şey kendi kendine tartışma yaratıyorsun
ve bir şeyler bildiğini ima ediyorsun ama bana başka kaynakları örnek gösteriyorsun SEN ANLATSANA bilmediklerimi
o zaman kavramları senden çok daha iyi bildiğimi gösteririm sana ve sen kendi cahilliğinden utanırsın
not: kırıyorsam seni affet
ŞoReŞGeR
Açık Profil bilgileri
ŞoReŞGeR - Özel Mesaj gönder
ŞoReŞGeR ait bütün Mesajları bul