Tekil Mesaj gösterimi
  #24 (permalink)  
Alt 08-08-2008, 12:31
cruel5 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
cruel5 cruel5 isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Taze Arıza

Bu ülkede sadece kürtler mi çekiyor. doğuda sadece kürtler yaşamıyor ki. Anadoluda da bir çok insan herşeyden mahrum. Türkçe konuşsa ne olacak Kürtçe konuşsa ne olacak. Adam çocuğunu satmış 1500 liraya. bencede mazlum edebiyatı ve artık gerçekten bıktım. aynı muhabbeti dinlemekten. kürtsen konuş dilini çocuğuna da öğret ama her seferinde sanki ülkenin sorunu buymuş gibi aynı çemberin içinde dolaşmayın. Mersinde hiçte öyle kendi dilini konuşmamak gibi birşey yok. Düğün yapıyorlar bütün şarkılar kürtçe ve başlarına sarı kırmızı yeşil bantları takarak halay çekiyorlar kimsede onlara hiçbirşey söylemiyor. Bu ülkede sadece kürt olduğu için insanlar katlediliyorlarmış ..yapma yaa.. biraz gazete falan oku istersen özellikle darbe zamanlarını. Ölen insalara bir bakın kaç tanesi kürt. diğerlerine ne olacak peki hiç mi yok türk oldukları için katledilen. sanki sadece kürtler katledildi. Olayları kendi açınıza çevirdiğiniz için artık insanlar dinlemiyor sizi. Önceden haklı görürdüm kürtleri üzülürdüm ama bir bakıyorum bazen siz de az değilsiniz hanee.. malesef kimse sütten çıkmış ak kaşık değil ne siz ne de bu ülkenin tavrı. Ayrıca türkler kadar kürtler de çok faşist var. Demokratik gibi görünürler ama içlerine girince ailesinde bile demokrasi yoktur. ki bunu herkes için söylüyorum. Belkide ailelerde demokrasi olmadığı için bu ülkede demokrasi yok.. otu çekip köküne bakacaksın..

Konu cruel5 tarafından (08-08-2008 Saat 12:33 ) değiştirilmiştir..