Tekil Mesaj gösterimi
  #15 (permalink)  
Alt 07-08-2008, 15:18
cruel5 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
cruel5 cruel5 isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Taze Arıza

Bu halkın çektiklerimi.. Sadece Kürtler mi çekiyor bu memlekette. Sadece sizmisiniz. Anadolunun her yeri aynı şekilde. Kürt olmayan köyler var uçsuz bucaksız yerlerde. Akdeniz de bile telefonu olmayan elektriği olmayan köyler mahalleler gördüm ben. Hep kendiniz çekiyorsunuz değil mi.Bütün suç devletin.Evet devlet doğu yu ihmal etti. Ama sadece Kürtleri değil bütün doğuyu. Kürt olmayan doğuda yaşayan bir çok insan da çoğu şeyden mahrum. Ama siz Kürtsünüz yaa. Bakış açınız aynı hiçbir zaman değişmeyecek. Belkide bin tane Kürt tanıdım Türkler kadar ayrımcı. Türkler nasıl kürtlerden hoşlanmıyorsa Kürtlerde onlardan geri kalan bir tarafı yok. Boşuna boşuna sadece Kürtler öldürülmüyor bu ülke de .. Bir çok insan katledildi. neden bu kadar bencilsiniz halaa çözmüş değilim. Ve artık Kürtlerin samimiyetine bazen gerçekten inanmıyorum. Bir tane Kürt dostum var onun dışındakiler artık bana hikaye geliyor. İç savaş çıksa belki o dostumda beni alnımdan vurur. İçinizde beslediğiniz kin duyguları umarım bir gün yerini güzelliklere bırakır. Sizin sorunlarınız belki kendi dilininiz rahat konuşamamak olarak adlandıryorsunuz. Konuşun kardeşim.. Ama unutmayın aynı dili konuşan ve bu ülkede çok çile çeken ezilen insanlar var. Artık bu sorunlar basit geliyor. Adam çocuğunu 1500 liraya satmış. O adamın Kürtçe konuşma özgürlüğü olsa ne olacak Tükçe konuşma özgürlüğü olsa ne olacak. Evet sen bir Kürt' sün. Kendi dilini sakın unutma çocuklarına da öğret.. ama hep bu çemberin içinde dönme. Sorun sadece sizin Kürtçe konuşamamanız değil. Bununda herkes farkında...

Konu cruel5 tarafından (07-08-2008 Saat 15:32 ) değiştirilmiştir..