|
Yok, bu cevap bence olmadı. Her cevap verene, cevabı bir şekilde beğenmediğinde otomatiğe bağlamış bir tepki bu. Ben faşist falan değilim. Ama "hepimiz ille de can ciğer kuzu sarmasıyız" ikiyüzlülüğünde de değilim... Zaten olmamıza da gerek yok. Sadece uzlaşmamıza ya da savaşmamaıza gerek var. Bu bize bağlıdır, olay denge meselesi, nasıl kurulacaksa artık...
Ben şahsen karşılıklılıktan yanayım. Bu da ağlayarak değil konuşarak ve öğrenerek, öğretmeye çalışarak ve de milliyetçilik yapmamakla olur diyorum. Tüm dediğim budur.
Şimdiye dek ne senin ne de "halkının" ezilmişliğini şahsen ödeyecek değilim, çünkü bu bana münferit olarak yüklenemez. Hem seviyemden bahsetmek o kadar kolay değil, bu hakarete girer, biraz ağır olalım...
En ufak eleştiriyi kabul etmeyenin karşılığında eleştirmeye zinhar hakkı olmaz. Herkes ne dediğini iyice bir düşünmeli... Kendinizden de hesap sorun dedim. Benim tüm dediğim budur. Türklerden de sorun, kendinizden de... Ama kürt türk diye ayıran daha çok sizsiniz şu anda. Dolayısı ile bunun sonuçlarıyla da elbette siz uğraşacaksınız.

Tökezlemişliğim 2. basamaktan geliyor
|