Tekil Mesaj gösterimi
  #36 (permalink)  
Alt 05-08-2008, 13:53
non serviam - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
non serviam non serviam isimli Üye şimdilik offline konumundadır
M€M€ÑTØ MØRÍ

Blog Başlıkları: 8
Alıntı:
explorationspace´isimli arızadan alıntı Mesajı göster
Yanlış bir değerlendirme...2 değil 200 kelimeyi bir araya getirmiş adam...bu durumda andvallı sen oluyosun...

Laf sokma girişiminden çok sizi iguana gibi düşünmekten alıkoymak için yazmış...Laf sokmak olarak değerlendirilirse eğer lafın ağa babasını sokmuş sitedeki birçok kişide çıkarmaya uğraşmış örnek : kaos

Şeytan özentisi nickli bir müslümandan bu kadar malzeme çıkabiliyor olmasına rağmen senin gibi "kendini tanımlamak için " kaos v.b saçma kelimelere sığınan birinden hiçbişi çıkmamış...

Bravo adama takdir ettim...
Ne bu şimdi, kendi kendinizi taktir etmek için mi kaydoldunuz tekrardan? Hani atılınca tekrar gelmeyecektiniz, iki yüzlü değildiniz vesaire? Hayır merak ediyorum alnımızda salak falan mı yazıyor bizim yani IP, cookie denen bir olay var ve site siz kaydolduğunuz anda bunun uyarısını yapıyor bize:
explorationspace seems to have multiple personalities using diabolicalmind and explorationspace sharing the same computer. No soup for you! and you! and you!
Alıntı:
explorationspace´isimli arızadan alıntı Mesajı göster
Şöle izah edeyim o zaman siteye üye olmadan önce dün baya bi inceledim...Gördüğüm tabloya görede nette kısa bi arama sonucunda mail ne ulaştım arkadaşın ve onun söylediğine göre konuşuyorum tabi...Sizin bilmemenizi bilemem...

Anarşist likten bahseden kim adamın anarşistim die bi iddiası zaten yok...O sizin takıntınız...

Keşke onun kadar başarılı olabilseydim...Kendisiyle konuştum bu arada hala sitedeki engelinin açılmasını bekliyor...Yazılacak çok şeyi varmış...Umarım sizi korkutmaz

Onurdan bahsederken farklı renklere sahip bir insanı susturmayı kendine forum kuralları adı altında destur edinmiş insanlarla aynı yerde bulunmaktan zevk alan bir insanın bana bunu söylemeside bi çeşit çelişli...Anarşizm den çok monarşlzm tadıyor yazılarınız...Kendinizi kandırmayında hani bana göre hava bahar...

Herneyse işte...
Ve kendisi kadar başarılı olmayı istemek nasıl bir narsistliktir inanamıyorum. Bu kadar yalanı bir çırpıda nasıl uydurdunuz buna da inanamıyorum. Adamın mailini araştırıp bulmak falan ha
Nerde kaldı onur ve şeref duygularınız? Bırakın zevzekliği işimiz gücümüz var!
Ne kadar da güzelmiş, ben de yeni bir isimle kayıt olup taktir edeyim kendimi.

"Beni tanıyan herkesin size söyleyeceği gibi, makbul biri değilim. Kötü adamı sevdim hep, kanunsuzu, hergeleyi. İyi işleri olan sinek kaydı traşlı, kravatlı tiplerden hoşlanmam. Ümitsiz adamları severim, dişleri kırık, usları kırık, yolları kırık adamları. İlgimi çekerler. Küçük sürpriz ve patlamalarla doludurlar. Adi kadınlardan da hoşlanırım; çorapları sarkmış, makyajları akmış, sarhoş ve küfürbaz kadınlardan. Azizlerden çok sapkınlar ilgilendiriyor beni. Serserilerin yanında rahatımdır, çünkü ben de serseriyim. Kanun sevmem, ahlak sevmem, din sevmem, kural sevmem. Toplumun beni şekillendirmesinden hoşlanmam."