Tekil Mesaj gösterimi
  #34 (permalink)  
Alt 05-08-2008, 13:25
explorationspace explorationspace isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Taze Arıza

Standart Daha neler

Alıntı:
Lilith´isimli arızadan alıntı Mesajı göster
Komik olmayın , üye olmuşsunuz ve iki mesajınızda atıldığını söylediğiniz bir üyeyi savunma üzerine..hem ben bile bilmiyordum atıldığını, tuhaf siz biliyorsunuz...
uç bir şeyi istemek anarşistlik olmuyor malesef, sanmakla olmak arasında ki ayrımı iyi kurmak gerek..
eğer diabolicmind iseniz ve kendinizi savunmaya ( ki buna ihtiyaç duymuyorsanız) ya da hazımsızlığınızı gidermeye geldiyseniz açıkça söyleyin bari.....daha onurlu olur...ha değilseniz şayet bu yazının onurlu kısmını eleyip kalanını alabilirsiniz.
Şöle izah edeyim o zaman siteye üye olmadan önce dün baya bi inceledim...Gördüğüm tabloya görede nette kısa bi arama sonucunda mail ne ulaştım arkadaşın ve onun söylediğine göre konuşuyorum tabi...Sizin bilmemenizi bilemem...

Anarşist likten bahseden kim adamın anarşistim die bi iddiası zaten yok...O sizin takıntınız...

Keşke onun kadar başarılı olabilseydim...Kendisiyle konuştum bu arada hala sitedeki engelinin açılmasını bekliyor...Yazılacak çok şeyi varmış...Umarım sizi korkutmaz

Onurdan bahsederken farklı renklere sahip bir insanı susturmayı kendine forum kuralları adı altında destur edinmiş insanlarla aynı yerde bulunmaktan zevk alan bir insanın bana bunu söylemeside bi çeşit çelişli...Anarşizm den çok monarşlzm tadıyor yazılarınız...Kendinizi kandırmayında hani bana göre hava bahar...

Herneyse işte...