tanrı paradoksu diye bir şey söz konusu değil tanrı gerçekten var ama sorun görmek istemeyenlere bunu anlatamamamız siz burda oturup kafa patlatın hiçbir yere ulaşamayacağınızı bile bile kendinizdeki kusursuzluğa ve çevrenizdeki ihtişama bakarsanız belki görmek istemeyen gözleriniz ve aklınız bir şeylerin farkına varır diyeceğim ama bana yine saçma sapan aslı astarı olmayan, bir yere varamayacağımız sorularla cevap vereceksiniz ateistlikmiş tam bir sapkınlık eğer bunun için bir şey arıyorsanız madem size Allah'ın olması mantıksız ve açıklamasız geliyor bir düşünün ateistlik bence daha anlamsız daha saçma böyle bir düzen nasıl oluşur bende bir zamanlar buradaki çoğu kişi gibi ateisttim ama artık Allah'ın olduğuna adım gibi eminim umarım sizde uyanır ve etrafınıza bakınır böyle anlamsız şeylerle kafa patlamayı bırakır ve kısacık hayatınızı tanrıyı anlayarak geçirirsiniz sonuçta bir şey kaybetmezsiniz her halikarda kazanırsınız yoksa böyle düşün düşün bir yere varamazsınız ve kafir olarak cehennemi boylarsınız ,benden söylemesi... (bu arada uyaklı oldu)