Alıntı:
non serviam´isimli arızadan alıntı
Dikkat ettiyseniz sadece anarşistler değil, kemalisti de, milliyetçisi de, küçüğü de, büyüğü de gelip bu sitede yazıyor. Bu maddeler bu yüzden var ki kendi kontrolünü sağlayamayanlar, anarşizm ile vandalizmi karıştıranlar, otonom olmayanlar, topluluk içerisindeki davranışlarına çeki düzen versin, sorumsuzca davranışlarını özgürlük ya da anarşizm kavramının üzerine yıkmasınlar. Anarşizm özveri ve dayanışma üzerine kurulmuş bir düşüncedir. Ve dikkat ediyorum dünden beri saçma sapan mesajlar atıp anarşizm ile dalga geçme merakı içerisindesiniz. Size yazı yazabileceğiniz bir ortam sağlanmış ve siz bunu hiçe sayarak saçma sapan iletiler atıp duruyorsunuz. Ve bunu şu konuda bile sürdürüyorsunuz. Tamam, anarşist falan değilsiniz de, biraz ayıp olmuyor mu diabolicalmind?
|
Non Serviam :
Sizin saçma sapan dediğiniz şeyler benim ilgi alanlarım...Ayıb etmekten bahsetmek için öncelikle bana hakaret etmemelisiniz...Benim gibi bir adamın anarchist olmadığını nerden çıkardınız...İnternet ortamında saçmapsan bi ton eğlence sitesi varken neden buraya yazmayı tercih ettiğimin üzerinde durursanız daha net sonuçlara ulşarsınız...Maksatım anarchist liği eleştirmek yada irdelemek değil zaten bariz bir şekilde eğlendiğim açıkça ortada...
Bu kadar sert olmanı anlayamıyorum açıkçası sana bi hakaret ettiğimi yada herhangi bir şekilde kötü bir uslup kullandığımı hatırlamıyorum yani bu önyargı ve eleştiri nerden geliyor...Duarden bana baya bi kızmıştı sanırım sende ona yakın görükmek yada onun tutumunun doğru olduğunu ortaya koymak adına kanıt olarak bu şekilde davranıyorsun...
Herneyse Non Serviam seninle didişmek bana birşey kazandırmayacağı gibi seninde benimle didişmen bişi kazandırmayacak...Ama maksadın zaman geçirmekse buna tek sözüm bile yok post kasmaya devam et...