Öncekikle bu yazıyı dikkate alması gereken kişilerden biri olarak kendimi gördüğümden yanıt verdim onu belirteyim...
Kullanıcı sözleşmesi
1- Anarsist.Org felsefe, edebiyat, siyaset, mizah ve sanatın bütün dallarının buluştuğu özgür düşünce platformudur,
Pek değil...yani birkaç eğlenceli mesajdan sonra duarden abiniz tarafından uyarılabilir hatta takip edilebilir bununda bir çözüm olmadığı kanısıyla böyle bir postla daha aşikar şekilde forumdan atılmakla tehdit edilebilirsiniz...Bu anlamda özgürlükten bahsetmek ne kadar objektiftir siz bırakıyorum yargıyı ben yaptım...
renk ayrımı yoktur.
Bence vardır...Ciddi konularda bile konunun mutalaka komik tarafları vardır bunların dile getirilmesi ortaya dökülmesi bu fikri savunan insanların ciddiyetinden ne kaybettirir yada kaybettirirse bu insanların samimiyeti hakkında ne düşünmek gerekir düşünmek gerekir...
Site emekçileri yönetmek değil, gönüllülük esası ile sitenin sağlıklı bir şekilde işlemesi için gerekli düzenlemeleri yapmakla yükümlüdür.
Buna bi yorumum yok pek alakadar etmiyor beni...
2- Şahısların yazdıkları sitemizi temsil etmez, bu yazılardan dolayı sitemiz hiçbir sorumluluk kabul etmez. Gönderilen iletilerden tamamen mesaj sahibi üye sorumludur.
Çok doğru şahısların yazdıkları elbette siteye mal edilemez.Buna bende karışıyım...Sorumluluk gerektirecek pek bişi yok...Kesinlikle
3- Bu sözleşme ile Anarsist.Org içerisinde bir topluluğu ya da şahsı hedef alan, tehdit ve hakaret içerikli mesajlar göndermeyeceğinizi peşinen kabul etmiş bulunursunuz.
Bunu yaptığımı kimse iddia edemez...Edenden ıspatını isterim...
4- Kullanıcılar düzgün ve anlaşılır bir şekilde yazmakla yükümlüdür. Ardışık mesaj(flood) ve özellikle "irc" Türkçesi ile gönderilen mesajlar hoş karşılanmamaktadır. Buna rağmen mazoşist eğilimleriniz varsa yazabilirsiniz.
Doğru arada sırada anlaşılmayan kelimeler kullanmak msn v.b chat programlarından gelen bir gelenektir.İnsanları aşşağılamayı yada türk dil kurumuna götürüp cezalandırmayı gerektirmez...
Mazoşişt eğilimlerim yok belirteyim...
5- Alıntı yapılan metinlerde kaynak göstermemek, intihal yapmak yine tarafımızdan hoş karşılanmayan bir eylemdir. Israrla devam ettiğiniz sürece mesajlarınız editlenir, silinir, çok feci alay konusu olursunuz, internetle aranız soğur.
Kesinlikle doğru bişi değil evet...Bana olduğu gibi mesajlarım silinmişti mesela...Benimle alay edecek adamın haline acırım...

İnternetle tanışmama sebep olan site anarsist.org olmadığından aramın soğuyacağı pek mantıklı bir söylem değildir...
6- Anarsist.Org’da birden fazla üyelik alınamaz, başka bir kullanıcının hesabı ile ileti gönderilemez. Normale dönen bir arızanın tekrar üye olduğu tespit edildiği takdirde kendisi yine normal hayata salınır.
Yok 2 yüzlüğüğü sevmem atarsanızda atarsınız...
7- Üyelik başvurusu yaptıktan sonra “ben küstüm oynamıyorum”, “üyeliğimi iptal edin”, “mesajlarımı silin” gibi müşkülpesent söylemler kabul edilmez.
Yok be abicim siz beni rahat bıraksanız ben öle bi talepte bulunmicam zaten...Digital duygusallağım pek yoktur...
8- Forum görevlileri sözleşmede geçen maddelere uymayan mesajları değiştirme ve silme hakkına sahiptir. Bu durumdan mesaj sahibini bilgilendirme mecburiyeti yoktur.
İsteyen istediğini yapar herkez kafasına göre takılır tabi bunun için ön şart sidede yetkili olmaktır...Benide yetkili yapın abi o zaman yaa
9- Kullanıcı sözleşmesinde güncellenme veya yenilerinin eklenmesi hakkı Anarsist.Org tarafından saklıdır ve saklı kalacaktır. Ancak "Ariyet Sözleşmesi" gereği her an güncellenebilir, yapılan güncellemeler duyurulur. Arızalar bu sözleşmeyi takip etmekle yükümlüdür.
Gereksiz bişi bence işi gücü bırakıp sözleşme takip edicek olsam heralde burda olmak yerine fabrika tarzı bi yerde çalışır ve sözleşmeleri takip ederdim...Buda mantıksız...
10- Arızalanan herkes işbu sözleşmeyi kabul etmiş sayılır. Sözleşmeye, forum düzenine, işleyişine ve formatına aykırı hareket eden üyeler uyarılmaksızın normal hayata salınıverilir.
Sayılamaz mesela ben...Sanırım bu mesajtan sonra beni normal hayata salıcaklar...Yazık insanalara yaptıkları kötülükten haberleri bile yok .... :-)
Herneyse arkadaşlar bu yazım kendi içinde bi çeşit hiyerarşizme mensub ve sağa sola özgürlükten bahseden yazılar yazan bir sitede son yazım olabilir...Olmasa güzel olurdu....İnsanlara farklı düşünmeyi öğretebilirdik...Ağlamaktan çok gülmeye ihtiyaçları olduğunu,düşünmekten çok kabullenmeye ve inanmaya,sitede konum kazanmaktan çok kendi olabilmek v.b şeyler de olabilird....Neyse kısmet bu kadarmış heralde...Ben sizi çok sevdim sebebinide bilmiyorum ama bu şekilde vedalaşacaksada hepinizi öpüyorum...Kimseye düşmanlığım yok hakaret ve küfür de etmedim....Biraz toplum üstü yani realtime anlamda subjective olmayan anarchist bi ruhum var sanırım bu beni türkiye gibi bir ülkedeki anarchist geçinen bir sitede bile yer bulamama neden oluyor...
Hadin eywallah