Sağ ve sol farketmez biraz hümanist olduğum için hem kendim hemde diğer insanlar adına o şekilde hitap etmenin yanlış olduğunu anlatmaya çalışdım ama sen ısrarla dikkat etmem diyorsan sonuc da bekleme derim söylediklerinden çünkü kimse bu şekilde doğru yada iyi bir şey söylesende bunu kabullenmez anlamaz anlamakda istemez. Daha dostça veya güzelce anlatırsan anlamaya çalışırlar en azından. İşaret etmek derken zaten size sordum tam olarak ne demek istiyorsunuz diye bu son yazınıza rağmen gene de bişi anlamadım desem kızmazsın umarım

Hani bi laf varya Mevlana nın dı galiba; Ne kadar anlatırsan anlat senin söylediklerinin karşındakinin anladığı kadardır. Ama ilk yorumdan sonra biraz biraz anlamaya başladık insanların birini kendilerine idol yapmalarından şikayet eder gibisin yada insanlar rol mu yapıyor demek istiyordun? Eğer öyleyse bile bu kadar kızılcak bi durum yok insanlar tabikide kendilerinden önce yaşayan iyi düşünürler den bir şeyler kapcaklardır, bunlarıda kendi görüş ve bilgileri ile yoğurup hep daha iyisini yapmanın peşinde olcaklardır.